Keystone logo
University of North Carolina School of Law LL.M. diplomát az amerikai jogban
University of North Carolina School of Law

LL.M. diplomát az amerikai jogban

Chapel Hill, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az egyéves LL.M. (Master of Laws) diplomát külföldi ügyvédek, akik már megszerzett elsődleges jogi diploma az egyetemek a saját országokban. A program nemzetközi ügyvédeknek kínál lehetőséget arra, hogy az amerikai jog kulcsfontosságú területeit elsajátítsák a Chapel Hill (UNC-CH) Egyetem Észak-Karolinai Egyetemének egyik legfőbb jogi iskolájában. LL.M. a diákok jogi képzést kapnak az amerikai jogban az UNC Law School nemzeti elismert központjain és az akadémiai erõforrások területén a világszerte nagy keresletû jogi területeken (pl. banki és pénzügyi jog, energia / természeti erõforrások törvénye és IP törvény). LL.M. a diákok a legtöbb osztályukat a JD hallgatókkal együtt teszik lehetővé, lehetővé téve számukra, hogy megosszák nemzetközi perspektíváikat, miközben megtanulják az amerikai jogot. LL.M. a diákok a meghatározott választott jogterületeken belül kínált szakértelemre összpontosíthatnak; vagy LL.M. a diákok általánosabb amerikai jogrendszert alkalmazhatnak. Nincs hivatalos korlát az LL.M. méretére. évente. Azonban új programot vagyunk, és ezért kisebbek, mint sok más LL.M. képzési programok. Ennek a kisebb méretnek köszönhetően az LL.M. a hallgatók erős egyéni figyelmet és segítséget kapnak az LL.M. programigazgatás, LL.M. a kar igazgatója és a jogi karok. LL.M. a hallgatókat két Dean Fellows és egy Honors Writing Scholar kiegészítő forrása biztosítja a Peer mentorok és diák tanácsadók számára az LL.M. hallgatók.

LL.M. az UNC-től az UNC Vimeo Law School-tól.

TANTERV

A diákok az őszi félévben lépnek be, és kötelesek 24 órát órát megtanulni természetesen a tanév alatt, vagy legalábbis az általános iskolai végzettséggel, minimum 2,25 GPA-t tartanak az érettségi után, hogy megkapják az LL.M. fokozat. Diákok, akik nem kaptak jogi képzést common law országokban megkapják alapozó az amerikai jog hagyomány az Foundations Egyesült Államok Common Law természetesen. Az Egyesült Államokban Legal Research és írás kurzus, mind a diákok kapnak képzést a különböző írásbeli és szóbeli szakmai kommunikációs stílus, valamint alapvető készségek amerikai jogi beállításokat. A diákok folytatni egyetemi terv, amely illeszkedik az egyéni szakmai igények, választás válogatott első éves és a felső szintű képzés elérhető a JD program fennmaradó tanfolyamok és óra hitel. Az LL.M. főiskolai vezető, a hallgatók egy mesterképzést végezhetnek, és / vagy egy törvényhez kapcsolódó, egyetemi szintű kurzust egy másik UNC osztályon vehetnek fel, amelynek órái számíthatók a szükséges 24,0 órás hitelórákra. Az UNC Törvény olyan szakismereteket kínál, amelyek egy LL.M. a hallgató választhat a kurzusok kiválasztásával, ha a hallgató választja.

Felvételi / DÍJAK

A pályázók teljesítményét biztosítsák eredeti jogi diplomát bizonyítania kell a tudományos kiválóság, az átlagos minőségű B / 3.0 vagy azzal egyenértékű. Az angol nyelvtudás - legalább 80-as TOEFL pontszám az interneten alapuló vizsgálati formátumban (iBT) vagy minimum IELTS pontszám 6,0 - szintén követelmény. A jogtudományi kínálatainknak köszönhetően erőteljes programunk van mind a külföldi ügyvédek számára, akik már évek óta gyakorolják a törvényt, mind a pályakezdők számára, akik a törvényi karrierjük kezdetén vannak. Kérelmet nyújthatnak be pályázati anyagot a LSAC vagy küldje közvetlenül UNC School of Law. Az alkalmazási ciklus nyitva tart október 15 - május 31. LL.M. a hallgatók belépnek az őszi félévbe, és elkezdik a front-loaded LL.M. tanfolyamok augusztus közepén a tanév. LL.M. a diákok aktívan részt vesznek a Pro Bono lehetőségekben (jó a NY bár engedélyezési követelményeinek) és mind a hitelórák, mind az on-the-ground tapasztalatok és szakértelem megszerzésén keresztül Externship elhelyezés lehetőségeket a különböző jogi területeken. LL.M. a New York-i és a washingtoni DC-i vizsgákon részt vevő diplomások jó sikert vagy áthaladási arányt értek el.

Chapel Hill és Észak-Karolina csodálatosan kellemes és biztonságos környezetben (akadémiai, környezeti és társadalmi) elősegíti a hallgató sikeres befejezése az LL.M. fokozatot és a diák személyes élvezetét a "déli rész a mennyben", az a kifejezés, amellyel az UNC-CH és a Chapel Hill ismert!

Reméljük, csatlakozol hozzánk.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Jogi mesterképzés (MSL)
    • Champaign, Amerikai Egyesült Államok
  • Oktatás külföldi jogászok számára
    • Dallas, Amerikai Egyesült Államok
  • LL.M. külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédek számára
    • Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok