Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Bevezetés

Az UNC School of Law 1845-ben alakult, és része a University of North Carolina a Chapel Hill, az ország első államilag támogatott egyetem. Az iskolát 1928 óta az American Bar Association hagyta jóvá.
A Carolina Law kiváló ügyvédeket és vezetőket állít fel Észak-Karolinában, a nemzetben és a világban élő emberek és intézmények szolgálatában. Számos központ és kezdeményezés otthona, az iskola a polgári jogok, a banki, a környezetvédelmi jog, a szellemi tulajdon, a vállalkozói és az értékpapírjog, a kritikai tanulmányok, a csőd és az alkotmányos vizsgálat terén erős szakértelmet nyújt.
Az UNC Law School nagy közjogi iskola kíván lenni. E célból négyfős küldetést követ:

  • A kiváló ügyvédek és vezetők előkészítése a bárhoz, a padhoz, az állami és magánjogi szabályozáshoz és a közszolgálathoz,
  • A kutatás és az ösztöndíj ambiciózus programja révén nemzeti és nemzetközi jelentőségű jogi és szakpolitikai hozzájárulások megteremtése érdekében,
  • Az egész életen át tartó etikai értékek beillesztése, az igazságügy iránti elkötelezettség és a pro bono és a közszolgálat tartós elkötelezettsége
  • Az ügyvédi hivatás, az Észak-Karolinában, a nemzetben és a világban élő emberek és intézmények szolgálatában.

A megkülönböztető, nagy kaliberű hallgatók számára az UNC School of Law gyakran a tökéletes választás. Amikor elhagyják híres gyönyörű campusunkat, úgy teszik őket, mint a magabiztos és elvi alapú igazságszolgáltatási támogatók.
Alumíniumaink világszerte különbséget tesznek. Számos országosan elismert jogi szakértőt és vezetõ tudósokat számítunk karunk között, akik tudják, hogy a törvény mély, funkcionális és gyenge megértését a mások gyakorlati ismereteinek elsajátításával kell kísérni.
Bátorítjuk az összes leendő hallgatót, hogy kutassák a jogképzés versenyképes táját, és azok számára, akik a kivételes alkalmasságot bizonyítják, várakozással tekintünk az ügyünk megismerésére és a meghallgatásra.

Helyszínek

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Kérdések