Keystone logo
University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

University of North Carolina School of Law

Bevezetés

Az UNC School of Law 1845-ben alakult, és része a University of North Carolina a Chapel Hill, az ország első államilag támogatott egyetem. Az iskolát 1928 óta az American Bar Association hagyta jóvá.
A Carolina Law kiváló ügyvédeket és vezetőket állít fel Észak-Karolinában, a nemzetben és a világban élő emberek és intézmények szolgálatában. Számos központ és kezdeményezés otthona, az iskola a polgári jogok, a banki, a környezetvédelmi jog, a szellemi tulajdon, a vállalkozói és az értékpapírjog, a kritikai tanulmányok, a csőd és az alkotmányos vizsgálat terén erős szakértelmet nyújt.
Az UNC Law School nagy közjogi iskola kíván lenni. E célból négyfős küldetést követ:

  • A kiváló ügyvédek és vezetők előkészítése a bárhoz, a padhoz, az állami és magánjogi szabályozáshoz és a közszolgálathoz,
  • A kutatás és az ösztöndíj ambiciózus programja révén nemzeti és nemzetközi jelentőségű jogi és szakpolitikai hozzájárulások megteremtése érdekében,
  • Az egész életen át tartó etikai értékek beillesztése, az igazságügy iránti elkötelezettség és a pro bono és a közszolgálat tartós elkötelezettsége
  • Az ügyvédi hivatás, az Észak-Karolinában, a nemzetben és a világban élő emberek és intézmények szolgálatában.

A megkülönböztető, nagy kaliberű hallgatók számára az UNC School of Law gyakran a tökéletes választás. Amikor elhagyják híres gyönyörű campusunkat, úgy teszik őket, mint a magabiztos és elvi alapú igazságszolgáltatási támogatók.
Alumíniumaink világszerte különbséget tesznek. Számos országosan elismert jogi szakértőt és vezetõ tudósokat számítunk karunk között, akik tudják, hogy a törvény mély, funkcionális és gyenge megértését a mások gyakorlati ismereteinek elsajátításával kell kísérni.
Bátorítjuk az összes leendő hallgatót, hogy kutassák a jogképzés versenyképes táját, és azok számára, akik a kivételes alkalmasságot bizonyítják, várakozással tekintünk az ügyünk megismerésére és a meghallgatásra.

Helyszínek

  • Chapel Hill

    UNC School of Law Van Hecke-Wettach Hall 160 Ridge Rd., CB #3380 Chapel Hill, NC 27599, Chapel Hill

Kérdések