Keystone logo
Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Universidade Lusófona do Porto

Bevezetés

A választás egy tanfolyam vagy egy iskola egyik legfontosabb pillanat az élet minden diák. a Universidade Lusófona do Porto (ULP)Úgy véljük, és az iskola tanfolyamait sok lényeges szempont, hogy hívja mindazokat, akik jelenleg szembe ezek a döntések, hogy úgy dönt, hogy tanulmányozza a Universidade Lusófona do Porto.

Nézzük meg ezt: minden tanfolyamok által akkreditált A3ES, az egység felelős az értékelési és minőségbiztosítási felsőoktatás Portugáliában; minden képzések foglalkoztatási aránya az országos átlag fölött a képzési területeken, ahol működnek; van egy magasan képzett oktatók tagjai sokan elismert érdemei és a presztízs a területeken; mi található az egyetem Lisszabon központjában, kiváló megközelíthetőség és helyét; kínálunk egy nagy és jól szervezett campus, amely magában foglalja a kiváló minőségű berendezések és laboratóriumok; része vagyunk egy oktatási projekt egy egyedülálló nemzetközi profil, amely jelen van minden portugál nyelvű országok, mely egyedülálló kulturális és oktatási tapasztalat.

Mindezen okok miatt úgy véljük, hogy mi vagyunk a legjobb megoldás. Hisszük, hogy kapsz oka, hogy válasszon minket és ossza meg velünk ezt az egyedülálló élményt, hogy részt vesz egy nagy projekt, az oktatási projekt a Universidade Lusófona do Porto.

Helyszínek

  • Rua Augusto Rosa, no 24 4000-098 Porto - Portugal, , Porto

Kérdések