Keystone logo
The University of Law Undergraduate Programmes LLB (Hons) jog az üzleti életben
The University of Law Undergraduate Programmes

LLB (Hons) jog az üzleti életben

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 9250 / per year *

Az egyetemen

* 2022. szeptemberi díjak: Egyesült Királyság: 9 250 font évente. Nemzetközi: évi 14.750 font London, 13.750 font évente, nem London. A díjak zárva vannak a következő tanulmányi évekre, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti

Bevezetés

A LLB Business with Business diplománkon a legfontosabb jogi témákat és a kapcsolódó készségeket tanulmányozza, hogy széles körű megértést szerezzen számos jogi területen, amelyek szükségesek a minősítő jogi diploma megszerzéséhez. Gyakorlati fókusz a jog valós alkalmazásával és az üzleti életben, a foglalkoztathatósággal a tanfolyamba ágyazva. Azoknak a hallgatóknak, akik hároméves jogi diplomát szeretnének végezni, gyakorlati fókuszban, de nyitva akarják hagyni a karrierjüket a jogi vagy a szélesebb üzleti világban. Összességében 5 csillagos minősítéssel rendelkezünk a QS World University Rankings -től, és 5 csillaggal a tanítás, foglalkoztathatóság, online tanulás, tudományos fejlődés és inkluzivitás kategóriában.

Tanfolyamkövetelmények

  • BBB A szintű és C/4 vagy magasabb fokozatú GCSE angol nyelven, vagy azzal egyenértékű képesítéssel.
  • Azok a hallgatók megengedettek, akik a kurzus kezdetekor 18 évesnél fiatalabbak, de nem 17 évesnél fiatalabbak.
  • Nemzetközi követelmények: Az IELTS 6.5 -ös vagy annál magasabb szintű angol nyelvtudás, legalább 6.0 minden komponensben.

Az Iskoláról

Kérdések