Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Bevezetés

A University of Law-ben Londonban, Birminghamben, Bristolban, Chesterben, Guildfordban, Leedsben, Manchesterben és Nottinghamban található egyetemek, valamint az Exeteri Egyetemen, a Reading Egyetemen és a Liverpooli Egyetemen tanított GDL és LPC tanfolyamok, valamint LPC tanfolyamunkat a kelet-anglia egyetemen tanítottuk 2019 szeptemberétől. Korábban a Jogi Főiskola 2012 novemberében egyetemi státuszt kaptunk. Üzleti iskolánk a University of Law egyetemeken, London Bloomsbury, Birmingham, Leeds és Manchester.

Amit igazán különböztetünk meg más egyetemektől, az a meggyőződésünk, hogy diákjainknak reális, szakmai és kortárs környezetben kell tanulniuk. A gyakorlaton alapuló képzésre összpontosítunk, és a diákok számára hozzáférést biztosítunk a kiterjedt karrier-szolgáltatási és álláshelyekre vonatkozó adatbázisunkhoz, amint elfoglalnak egy helyet velünk. Pro bono programunkon keresztül a jogtudományi hallgatók képesek legyőzni a készségeiket, ha valódi esetekben dolgoznak, mielőtt befejeznék.

Több egyetem az Egyesült Királyságban:

Az Egyesült Királyság legélénkebb és legérdekesebb városaiban található campusokkal a Jogtudományi Egyetem sokféle helyszínt kínál a tanuláshoz. Minden közel van a sikeres kereskedelmi központokhoz, ügyvédi irodákhoz és közlekedési kapcsolatokhoz. Online tanfolyamokat is kínálunk.

Egyetemi jogi, rendészeti és kriminológiai tanfolyamokhoz: az Egyesült Királyság nyolc városában legfeljebb nyolc egyetem közül választhat. Rendelkezünk egyedi kapcsolási lehetőségünkkel is*, amely lehetővé teszi, hogy az LLB egyetemi hallgatók egy, két vagy több egyetemen tanulhassanak, hogy tanulmányaik során mintát vegyenek a különböző városokban (* T & Cs. Érvényesek). A rendelkezésre álló kurzusok az egyetem helyétől függően változnak.

Innovatív oktatás:

Szakterületünk a tanítás, és energiánkat az innovatív, rendkívül hatékony oktatási és tanulási módszerek kifejlesztésére összpontosítjuk, amelyek felkészítik a hallgatókat szakmai karrierjükre. Több mint 250 képzett és tapasztalt ügyvédünk, ügyvédünk és bírónk van oktatónk, lehetővé téve számunkra, hogy segítsünk fejleszteni azokat a gyakorlati készségeket, amelyek nagyban hozzájárulhatnak a jogi pályafutás megkezdéséhez.

Karrier és foglalkoztathatóság:

Az Egyesült Királyságban az egyik legnagyobb jogi karrier és foglalkoztathatósági szolgálat van, több mint 30 szakértővel.

A Jogtudományi Egyetem dedikált Foglalkoztatási Szolgálata a diákok számára hozzáférést biztosít a munkatapasztalathoz és a pro bono lehetőségekhez és a törvényes álláshirdetésekhez, amint elfogadják helyüket. Az eredmény kiváló foglalkoztathatósági statisztikák:

 • A 2017-ben érettségizett nappali tagozatos brit LLB-hallgatóink 92% -a biztosította a munkát vagy a további tanulmányokat a tanfolyam sikeres befejezését követő hat hónapon belül.

Támogató környezet:

Arra törekszünk, hogy több háttérrel rendelkező diákokat támogassunk, mint valaha, hogy elérjék pályafutásukat, ezért széles körű ösztöndíjakat és jogbiztosítási rendszereket kínálunk, beleértve a jogi munkatapasztalat lehetőségeit is, és jelentős alapok állnak rendelkezésre a tanfolyamokon keresztül .

Minden diáknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználja a létesítményeinket és szolgáltatásainkat.

A Fogyatékossági Támogatási Szolgálat célja, hogy kezelje a tanulmányai során esetlegesen felmerülő követelményeket, beleértve a sérülések vagy betegségek miatt nyújtott ideiglenes segítséget.

Átfogó és tapasztalt foglalkoztathatósági szolgáltatásunk mélyreható segítséget nyújt az önéletrajz-íráshoz, az interjútechnikákhoz és az általános pályaválasztási tanácsadáshoz, valamint lehetőséget kínál a tapasztalatok és készségek fejlesztésére. Közben a pro bono klinikáink lehetőséget adnak arra, hogy gyakorló ügyvédekkel dolgozzanak fel valódi jogi ügyekben, amíg tanulsz.

Könyvtár és tanulmányi létesítmények:

Jól felszerelt informatikai lakosztályaink, átfogó jogi könyvtáraink, csendes tanulmányi területeink és élénk közösségi helyszíneink minden tanulmányi igényt kielégítenek. Könyvtári szolgáltatásunk több mint 20 000 e-könyvet biztosít az egyetemen és azon kívül, hogy megtalálja, amire szüksége van, amikor szüksége van rá.

Diákélet:

Élvezze az interaktív és élénk tevékenységek széles skáláját mind az osztályteremben, mind azon kívül. Az üzleti játékok, a próbaverziók és a tárgyalási versenyek csak néhány a gyakorlati gyakorlatokról, amelyekben részt vesz a jogi készségek fejlesztésében. Szabadidejében számos klubhoz és társasághoz, sportcsapatokhoz és adománygyűjtő bizottságokhoz csatlakozhat, vagy akár saját maga is elindíthatja, valamint élvezheti a diákok társadalmi életének nyugodtabb oldalát.

Diákszövetség:

Minden diák automatikusan tagja az egyetemi hallgatói szövetségnek (SA). Az SA feladata a hallgatói és az akadémiai tapasztalatok erősítése a hallgatói kohorsz erős képviseletével.

Az SA által kezelt egyetemeinken számos klub és társaság létezik. Íme néhány példa a közelmúltban működő klubokra:

 • Kaland Sport Klub
 • Cake Club
 • Jótékonysági Társaság
 • Futball
 • Női hálózat
 • Jóga

Tanfolyamok:

Alapfokú jog, rendőrség és kriminológia:

Az egyetemi LLB kurzusok egyesítik az akadémiai szigorúságot a gyakorlati jogi készségekkel, hogy biztosítsák számodra a szükséges alapokat ahhoz, hogy elkezdhessük az utazást egy sor karrierre.

LLB-oktatóink több mint 90% -a képzett ügyvéd, amely széles körű gyakorlati tapasztalatokat szerez a tanulmányaiban. A tanfolyamok teljes munkaidőben, gyorsított vagy online tanfolyamok formájában állnak rendelkezésre, így kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő módszert. A tanfolyamok közül sokan egy Alapítvány Év opcióval is rendelkeznek. Ezenkívül a rendőrség és a kriminológia alapfokú végzettségét is kínáljuk.

Nemzetközi vezetőiskola, Berlin:

A törekvéseink folyamatos elkötelezettségének részeként 2019-es egyetemi hallgatóinknak lehetőséget kínálunk arra, hogy részt ULaw a Berlini Nemzetközi Vezetői Nyári Iskolán, ahol kulcsfontosságú foglalkoztatási készségeket fejleszthet ki, és felfedezheti ezt az izgalmas várost ULaw diákjaival.

Ez nyitott minden jogi egyetem és ULaw Business School egyetemi hallgató számára. Ha 2019 szeptemberében jelentkezik, hogy megkezdje tanulmányait nálunk, egy hároméves képzésen, akkor a második tanulmányi év végén jelentkezhet Vezetői Nyári Iskolánkba.

Belépési követelmények és díjak:

A belépési követelmények és díjak természetesen eltérőek - a belépési követelményekről, a díjakról, a finanszírozási lehetőségekről és az ösztöndíjakról, valamint az ösztöndíjakról további információkért látogasson el a University of Law weboldalára.

Nemzetközi diákok:

Ha a University of Law-n tanul, akkor több mint 120 különböző nemzetiségű diákot fog csatlakozni, akik egyetemi adottságainkon keresztül egy virágzó nemzetközi közösséghez járulnak hozzá.

Van egy Diáktámogató Szolgálatunk csapata, amely a jóléttel kapcsolatos tanácsokkal és útmutatásokkal szolgál, és a vízumkövetelményekkel kapcsolatos információk megtalálhatók a Jogi Egyetem weboldalán.

Szállás - egyetemi:

Az egyetemi hallgatók számára az Egyesült Királyságban tanuló diákszállókkal szállítottunk szállást, hogy kényelmes tartózkodási helyet biztosítsunk, miközben velünk tanul. A szálláshely általában közös lakásokban, vagy egyes esetekben önálló stúdiókban van.

Az egyetemi hallgatók számára garantáljuk a szálláslehetőséget a diploma első évében, ha elfogadta minket határozott választásaként, és a belépés évének március 30 -ig kért szállást*. (*Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek, részletek a Jogi Egyetem weboldalán, az Egyetemi Szállás oldalon.)

Nyílt napok és események:

Nyílt napjaink nagyszerű módja annak, hogy megtudjuk a tanfolyamainkat, nézzük meg a létesítményeinket, és találkozzunk oktatóinkkal és jelenlegi diákjainkkal. Lesz tárgyalások, kóstoló ülések és túrák, és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet. A lehető legérdekesebb és interaktívabbá tesszük a napodat.

Időről időre online nyílt napokat is kínálunk tanfolyamainkra. Tehát, ha nem tud eljutni egyetemi nyílt napjaink egyikére, még mindig lehetősége van arra, hogy megtudja, milyen lehet a jogi egyetemen tanulni, és online felteheti kérdéseit.

Nemzetközi diákok számára érdemes többet megtudni velünk való tanulásról, ha egy külföldi eseményen látogat meg minket.

Egyesült Királyság helyszínei:

Az egyetemi jogi kurzusok legfeljebb nyolc egyetemen állnak rendelkezésre: Birmingham, Bristol, Chester, Guildford, Leeds, London Bloomsbury, Manchester és Nottingham. A rendelkezésre álló tanfolyamok helytől függően változnak.

További információk a helyszínekről a Jogi Egyetem webhelyén, a Helyek oldalon találhatók.

A Jogi Egyetem
133 Nagy Hampton Street
Birmingham
B18 6AQ
A Jogi Egyetem
Temple Circus
Temple Way
Bristol
BS1 6HG
A Jogi Egyetem
Christleton Hall
Pepper utca
Christleton
Chester
CH3 7AB
A Jogi Egyetem
Braboeuf kastély
Portsmouth út
Guildford
Surrey
GU3 1HA
A Jogi Egyetem
15-16 Park Row
Leeds
LS1 5HD
A Jogi Egyetem
14 Store Street
London
WC1E 7DE
A Jogi Egyetem
2 New York Street
Manchester
M1 4HJ
A Jogi Egyetem
1 Királyi standard hely
Nottingham
NG1 6FS

Helyszínek

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Kérdések