Keystone logo
Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Bevezetés

Frankofón Egyetem Congo „UFRACO” Goma

A Frankofón Egyetem Kongói található Észak-Kivu tartományban Goma Demokratikus Répulique Kongóban. mozog az LMD rendszerben.

A mutációk szociálpolitika afrikai társadalmak és a kihívások a látóhatáron az egész afrikai kontinens megkövetelik, hogy minden áll stimulált és értékes intellektuális viták, a legtöbb vágású javaslatok és ötletek a konfrontáció és a leghatékonyabb . Ebben a visszafordíthatatlan fordulópontot globalizáció lépünk most, minden népek, különböző mértékben, ugyanazok a korlátok és lehetőségek, és felszólította, több-kevesebb sürgős esetek meghatározott konkrét válaszokat specifikus kihívásokat, hogy hozzájáruljon megfogalmazni egy univerzális választ a közös kihívásokra.

Miután az ENSZ, az Afrikai Unió 2006. indított második évtizedében az oktatás, mert az oktatás a fő kar, amely lehetővé teszi Afrika törekedni, hogy egy másik sorsa, mint a már széles körben megjósolt számos jelentés nemzetközi szakértők. Afrika beteg hiányzott a tudás és az innováció. A tudásgazdaság lesz a szíve nemzetközi ügyek az elkövetkező évtizedekben.

A megjelenése a tudásalapú társadalom a világon jelent nagy kihívást a felsőoktatás és a kutatás-Afrikában, sőt mi több, a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Az egyetem tekintik környezetben diploma, már nem a hagyományos monopólium termelése elit. Ez önmagában belecsúszni a sok diszfunkciók, hogy megakadályozzák azt, hogy a hely, a társadalmi integrációját, és megkérdőjelezik a jelen és a jövő. Az alapvető ok megérdemli, hogy teljes mértékben pihent a kihívásokra.

Az egyetemi pályáját mutatja a zsákutcából a felsőoktatási intézmény túlterheltek minden rossznak. Az alapötlet az, hogy alkalmazkodni a követelményeket a minőség, a modernitás és a versenyképesség a védjegyet a mai egyetemi és tudományos változásokat a nemzeti és nemzetközi szinten.

Célok és célkitűzések A FRANCIA EGYETEM Kongóban.

A mottója a UFRACO: "Szabadság, igazság Science" (Libertas Veritas Scientia)

tárgya: vonat a férfiak és nők illetékes és felelős, gyakorolni tudják ítélet megfelelően cselekedni oktatás legyen teljes, a lehető legteljesebb.

Igyekszik majd egy oktatási és nevelési utasítást. A döntős kívül szellemi megszerzett felszerelést lesz, bárhol is át, hogy példamutató erkölcsi magatartás és a kultúra az élet készségek és etikett érzékelhető.

A UFRACO fog használni minden lehetséges eszközt, hogy elérje céljait intenzívvé konferenciák, szemináriumok, szimpóziumok, tudományos ülések. És mint egyetemi árfolyamát a bolognai folyamat, az LMD-rendszer, a mobilitás a diákok és a tanároknak más egyetemekkel behúzott ellenőrzési rendszert.

Helyszínek

  • 44, Avenue KINSHASA, Q. MABANGA SUD, COMMUNE DE KARISIMBI, , Goma

Kérdések