Keystone logo
The University of Cincinnati College of Law LLM LLM Masters of Law az amerikai jogi rendszerben
The University of Cincinnati College of Law LLM

LLM Masters of Law az amerikai jogi rendszerben

Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok

9 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29 010 *

Az egyetemen

* Ohio rezidens. $ 29,010 Nem rezidens. $ 24,610 Kentucky Metro Rate.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Cincinnati Egyetem Jogtudományi Egyetemének örömmel nyújtanak tanulmányokat az Egyesült Államok jogrendszeréről az ügyvédek és a jogi végzettséggel foglalkozó szakemberek gyakorlásához, akik az Egyesült Államokon kívüli jogi oktatásukat kapták.

Az LLM program célja, hogy nemzetközi képzett ügyvédeket vezessenek be az amerikai jogrendszerbe, miközben lehetőséget ad minden diák számára arra, hogy tanulmányozza a UC Törvényt, amely legjobb előrelépést jelent a szakmai napirenden. A programot teljesítő diákok jobban képesek képviselni az amerikai ügyfeleket, és jobban felkészültek az amerikai pártokkal folytatott tárgyalásokra és peres ügyekre.

Az LLM program akár 9 hónapon belül is elvégezhető, bár néhány diák úgy dönt, hogy legfeljebb két akadémiai évet tölt be a programban.

Az LLM program

Az LLM szakos hallgatók gyakorolhatják az ügyvédeket vagy a közelmúltban dolgozó jogi egyetemi diplomásokat, akik javítják angol jogi íráskészségüket, mélyreható megértést nyernek az Egyesült Államok jogi eljárásaiból, és megszilárdítják azokat a jogi területeket, amelyek a leginkább érdeklődnek. A diákok élvezhetik a lehetőséget, hogy tartós kapcsolatot tartsanak fenn az LLM program más nemzetközi ügyvédjeivel, valamint a JD programban részt vevő hallgatókkal, szorosan együttműködjenek tisztelt UC jogtudományi tagjával, és kapcsolódjanak a helyi ügyvédekhez, bírákhoz és üzleti vezetőkhöz.

Szakosodás

UC Law LLM hallgatók általában befejezik a programot egy tanévben. Az LLM képzési program kezdődik a tájékozódás és az első tanfolyam - Bevezetés a törvény - augusztusban és zárul májusban. Az év során az LLM hallgatóknak két további kurzust kell tartaniuk: az amerikai jogi rendszer, valamint a jogi kutatás és az írás az LLM hallgatók számára.

Az LLM programigazgató és más oktatók tanácsával és segítségével a hallgatók az osztályok többi részét az UC jogtudományi kurzus teljes kínálatából választják ki. Ez lehetővé teszi az LLM szakos hallgatók számára, hogy együtt tanuljanak JD hallgatóinkkal, és tanulmányainkat olyan területekre összpontosítsák, amelyek leginkább a karrierjükre vonatkoznak. Az UC College of Law tanterv tartalmazza a következő tanulmányi területeket, úgynevezett szakmai Pathways : Üzleti és vállalkozói szellem; Bűnügyi; Nemzetközi; Innováció, technológia és szellemi tulajdon; Tudomány, egészségügy és környezetvédelem; Közérdek; Jogviták és alternatív vitarendezés; Általános és kis gyakorlat. Most új koncentrációt kínálunk az üzleti jogban!

Angol nyelvtudás és feltételes felvétel

Az LLM program magában foglalja a klasszikus párbeszédet a komplex jogi kérdésekről és a kifinomult jogi szöveg alapos olvasásáról. Ezért, ha az angol nem az Ön országának elsődleges nyelve, akkor meg kell tennie és be kell nyújtania egy olyan vizsgát, amely az angol nyelvtudását mutatja. A következő pontszámokkal rendelkező pályázók előnyben részesítik a következőket: 1) TOEFL internetalapú 85, számítógépes 250 vagy papíralapú 600; 2) IELTS 7.0 vagy 3) ELS Nyelvi Központ befejezése a 112-es szintre. A 80 vagy annál magasabb TOEFL pontszámú pályázókat is figyelembe kell venni.

Ha másképp rendelkezik a programkal, de további angol nyelvű képzésre van szüksége, akkor a Feltételes betéti beiratkozásra jogosult lesz, amely lehetővé teszi, hogy az LLM program megkezdése előtt jöjjön és tanuljon angolul az egyetemen. Az ELS-Cincinnati Language Center a Cincinnati Egyetemen található, és az egyik legnagyobb ELS központ az USA-ban. A feltételes felvétel két évig érvényes.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLM az amerikai törvényben
    • Sacramento, Amerikai Egyesült Államok
  • Flex-LLM az Egyesült Államok jogában
    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok
  • Jogi mesterképzés (MSL)
    • Champaign, Amerikai Egyesült Államok