Keystone logo

UBI Business School

A logo

Bevezetés

UBI Business School egy magán felsőoktatási intézmény, amelynek campusai Luxembourgban, Brüsszelben és Sanghajban találhatók.

1992-es alapítása óta az UBI a legmagasabb színvonalú brit üzleti oktatást nyújtja Bachelor , MBA és DBA szinten. Minden UBI-hallgató tanul és szerez egy világszerte elismert brit diplomát az UBI és a londoni Middlesex University (Egyesült Királyság) partnerségén keresztül.

Az UBI képzési programjai 3 tengely köré épülnek fel minden moduljában: Globalizáció, Digitalizáció és Jó állampolgárság . Ez lehetővé teszi diákjaink számára, hogy holisztikus és fenntartható megközelítést sajátítsanak el az üzleti oktatásban, miközben felkészítik őket arra, hogy közvetlenül integrálódjanak a holnap szakmai világába. Az iskola további speciális merítési programokat tervez, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy első kézből tapasztalják meg a globális üzleti témákat.

Az UBI tanfolyamok célja, hogy ötvözzék a jelenlegi valós témákat a legújabb vezetési gondolkodásmóddal. Az UBI az oktatásban hisz, amely felkészíti hallgatóit a szakmai környezetre, és ezáltal hangsúlyozza a gyakorlati projekteket, a karrier-orientált tevékenységeket és a gyakornoki gyakorlatokat.

Az UBI oktatási megközelítésének további jellemzője az a nagyon személyes tanítási és tanulási környezet, amelyet az UBI, mint magánintézmény tud diákjai számára biztosítani. A kis osztálytermek, valamint az oktatók és a személyzet közvetlen interakciója és útmutatása lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy egyéni készségeket és karrierutakat fejlesszenek. Az UBI-hallgatók a diáktársakból, oktatókból, munkatársainkból és világszerte tisztelt öregdiákainkból álló szoros közösség részévé válnak.

Helyszínek

  • Rue de Namur 48, 1000, Brussels

  • Château de Wiltz, 9516, Wiltz

  • Luxembourg City

Kérdések