Keystone logo
University of Applied Sciences Worms

University of Applied Sciences Worms

University of Applied Sciences Worms

Bevezetés

A University of Applied Sciences Worms mintegy 3 500 diák, akik tanulni a három tudományág a számítástechnika, a turizmus / szállítás és a közgazdaságtan. A tanulmányi program magában foglalja mind az üzleti menedzsment és műszaki alap- és mesterképzési szakok. Néhány ezek a tanfolyamok is tanulmányozható a gyakorlatban. Professional MBA képzések is kínálnak.

Okok, hogy tanulmányozza a University of Applied Sciences Worms

A kiváló helyen, a következetes használata a tanulmányi program, számos partneri neves cégek és nemzetközi egyetemek, valamint a kedvező helyen, a Rajna-Neckar nagyvárosi régió és a Rajna-Majna régióban kínál ideális helyen. Számos üzleti együttműködések lehetővé teszik számukra, hogy tanulmányozza állandó gyakorlat, és hogy értékes kapcsolatokat során tanulmányaikat.

Nemzetközisége van itt élt

A különlegessége UASW van annak nemzetközi orientáció. Jelenleg együttműködési megállapodások több mint 140 egyetem több mint 30 országban szerte a világon. At számos partner egyetemek ott van a lehetőség, hogy megvásárol egy dupla alap- vagy kettős mester.

A tanulmány alapján kerül sor, az optimális és korszerű körülmények között. A campus az egyetem és számos kollégium közvetlen szomszédságában egészítik ki az egyetem ajánlatát. A Nibelung és Lutherstadt Worms számtalan kulturális, sport- és turisztikai lehetőségeit, így ideális kompenzáció mellett a tanulmány.

Helyszínek

  • University of Applied Sciences, Worms Erenburgerstraße 19 67549 Worms, , Frankfurt

Kérdések