Keystone logo
University of Algarve

University of Algarve

University of Algarve

Bevezetés

Üdvözöljük az UALG virtuális vásáron!

A társadalmi távolság okozta kihívás kíváncsi módon lehetővé teszi, hogy mindannyian közelebb álljunk egymáshoz.

Bárki, bárhonnan, az ország bármely pontjáról vagy a világon, lehetősége van meglátogatni az UALG virtuális UALG (használja a fenti linket), és megismerheti a 2020/2021-es tanévre vonatkozó ajánlatainkat.

Mi vár rád?

Két hétig a résztvevők látogathatnak egy interaktív pavilonban, ahol minden felsőoktatási és főiskolai standok elérhetőek lesznek anyagokkal a konzultáció és letöltés céljából a képzési ajánlatok nyilvánosságra hozatalához. Az egyes standokon élő chat is rendelkezésre áll, amelyen a résztvevők kérdéseket tehetnek fel. A virtuális vásár helyet nyit a tanfolyamok bemutatására is, amelyeket videokonferencia útján továbbítanak. A héten június 15-től 19-ig a TeSP kurzusok, a Bachelor és az Integrált Mesterek tanulságait, a június 22-től 26-ig tartó hét pedig a posztgraduális kurzusok és a Masters oktatásának lesz szentelve. Gyere és fedezze fel, fedezze fel, kérdésezze, érezze magát, és válassza az University of Algarve !

Miért érdemes University of Algarve UALG University of Algarve ( UALG ) választani?

Az University of Algarve (Portugália) egy fiatal közoktatási intézmény, amelynek létszáma közel 9000 fő, és több mint 700 oktatót foglalkoztat. Az elmúlt három évtizedben University of Algarve megerősítette a regionális üzleti kapcsolatokkal, valamint a köz- és magánszervezetekkel kialakított kapcsolatot, ösztönözve a tudás átadását, és hozzájárult a fenntartható fejlődéshez, pozitív hatással a közösség egészére.

Tanítás

Három egyetemen, kettőben Faro városában és egyben Portimãoban University of Algarve hat tematikus területen tanfolyamokat kínálva: művészetek, irodalom és történelem; Mérnöki tudományok; Élet-, föld-, tenger- és környezettudományok; Orvostudomány és rokon tudományok; Társadalmi, oktatási és szakképzési tudományok; valamint közgazdaságtan, menedzsment és turizmus. Az ezen a területen folytatott tanulmányok magában foglalják egyetemi és posztgraduális (mester- és doktori fokozatot).

Kutatás

Az University of Algarve végzett kutatások dinamikus és kiemelkedő kutatóközpontokban valósulnak meg, amelyek innovációt és hozzáadott értéket növelő kutatást és fejlesztést eredményeznek a különböző területeken, mint például a tengerészeti tudományok, biológia és biomedicina, elektronika és távközlés, irodalom, történelem, kommunikáció és művészet . A laboratóriumai nyitottak a világra, a legkiválóbb fiatal kutatók felvétele a kiválóság különböző kutatási területein.

Nemzetközivé

Az utóbbi időben University of Algarve nemzetközivé válási stratégiájának köszönhetően jelentősen nőtt a több mint 80 országból származó külföldi hallgatók száma. A 8000 hallgatóból 20% -uk külföldi hallgatók, akiknek majdnem fele kétoldalú megállapodások és együttműködési programok keretében, főként az Erasmus és az Erasmus Mundus keretében folyik az egyetemen. Az európai mesterek és doktorátumok minõsége és sokszínûsége, valamint a világ minden tájáról nyitott hallgatók számára nyitott posztgraduális kurzusok magyarázzák e mobilitás nagyságát.

Elhelyezkedés

A Portugália déli részén, Portugália egyik turisztikai régiójában található egyetemen két egyetemi campus található Faróban (a régió fővárosa, nemzetközi repülőtérrel, sportstadionnal, központi kórházzal) és egy Portimão-ban, Algarve második főváros.

Támogatási lehetőségek

Minden egyetem kínál külön tantermet, számítógépes és multimédiás laboratóriumokat, előadótermeket, könyvtárakat, valamint tanulmányi és tárgyalótermeket. Vezeték nélküli internet-hozzáférés áll rendelkezésre minden egyetemen. Az University of Algarve több mint 600 hallgató tartózkodási helyiségeiben több különböző diétával és kávézóval rendelkezik a különböző egyetemeken, orvosi szolgáltatásokon, valamint kulturális és sporttevékenységeken keresztül. A hallgatói népesség, a modern létesítmények és a szolgáltatások színvonala és sokszínűsége jelentős növekedést mutat. programokat kínálnak.

Helyszínek

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Kérdések