Keystone logo
University of Asia and the Pacific PhD törvény (Juris Doctor)
University of Asia and the Pacific

PhD törvény (Juris Doctor)

0 Years

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

UA & P törvénye program képzést biztosít a szokásos elvárt kompetenciákat jogászok, mint például a jogi érvelés és képviselet. Követve világszerte trendek terén jogászképzés, és segített annak integráció UA & P és a School of Law és a kormányzás, a törvény program elképzelt egyre elfogadják interdiszciplináris és nemzetközi perspektívák.

Ez egy 4 éves kurzus gyakorlat szerint teljesíti kormányzati követelményeknek azok számára készül a felvételi a bárban. Ez megköveteli a korábbi befejezése főiskolai végzettség.

Kivéve, ha a kérelmezők kell tennie a Fülöp Law School Felvételi Test (PhilSAT).

A kérelmeket csak akkor lehet feldolgozni benyújtása után az eredeti, a jogosultsági igazolás (COE), amely a kérelmező PhilSAT pontszám / minősítés vagy vámmentesség PhilSAT.

A pályázókat arra bátorítjuk benyújtani a kérelmeket, amint megvan a COE vagy PhilSAT Mentesség.

Fel kell tüntetni az első tétel a megkérdezettek pályázóknak be kell benyújtani a kérelmeket UA & P JD program június 10, 2017. Lent a pályázati eljárás jelentkezési díj, stb

Alkalmazási eljárás

A pályázók által benyújtott két (2) példányban a kellően megvalósítani JD Application Form (pdf / doc) a School of Law és kormányzás a 7. emelet APEC Communications Building együtt egy (1) példányát a következő mellékletek: - a jogosultsági igazolást (amely PhilSAT pontszám / minősítés) - Fénymásolás főiskola átirata nyilvántartást vagy nyilvántartást fokozat - a végzős diákok számára: igazolása jelöltsége érettségi el a hivatalvezető - a diplomások és a szakemberek számára: Fénymásolás főiskolai diploma - befizetés igazolása a jelentkezési díj (lásd sebesség alatt) a jogi oktatás testület igényli a jogi egyetemet hogy a pályázók általános súlyozott átlaga 2,5 vagy 80%, vagy azzal egyenértékű, a pre-törvény természetesen.

Jelentkezési díj

  • PhilSAT 60 vagy nagyobb: P500.00 - PhilSAT 45 alatti 60: P800.00 - Honor diplomások számított öt (5) évig érettségi a pre-törvény természetesen, és UA & P tudósok: Free

Hogyan vehet részt

A pályázóknak PhilSAT értékelése 60 vagy magasabb lesznek ütemezve interjúban. Azok a PhilSAT értékelése 45 alá 60 először, hogy egy írásbeli dolgozat teszt annak megállapítására, hogy azok jogosultak interjúban. Azok a PhilSAT értékelése az alábbi 45 nem kell alkalmazni.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLB (Hons) Law
    • Online
  • LLM vagyonkezelési, nemzetközi adó- vagy kockázatkezelési tanúsítvánnyal
    • Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok
  • Flex-LLM az Egyesült Államok jogában
    • Arlington, Amerikai Egyesült Államok