Keystone logo
University of South Carolina

University of South Carolina

University of South Carolina

Bevezetés

A University of South Carolina Egyetem Jogi Iskolája az ország egyik legrégebbi jogi iskolája és az állam egyetlen nonprofit jogi iskolája. Sokat kínálunk hallgatóinknak, beleértve a lelkes oktatókat, egy új épületet, amely a legkorszerűbb technológiával rendelkezik, és egy rugalmas tantervet, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az érdeklődésükre összpontosítsanak.

Mint egy fővárosi zászlóshajó egyetem, a Jogi Iskola mély kapcsolatokat ápol kormányunkkal. Új épületünk sétatávolságra található az olyan fontos központoktól, mint az Állami Ház és a Dél-Karolinai Legfelsőbb Bíróság, és hallgatóink gyakran találnak külsőségeket és karrierlehetőségeket hálózatunkon belül.

A díjnyertes Pro Bono programunktól kezdve a külső és klinikáinkig lehetősége lesz mélyen elmélyülni azokban a témákban, amelyekért rajong. Míg az elsőéves hallgatók mindenhol hasonló tanfolyamokkal rendelkeznek, a második és a harmadik évben felfedezheti érdeklődését, olyan fontos gyakorlati területeken tanulhat, mint a peres ügyek vagy a társasági jog, vagy olyan speciális területeken, mint a környezetvédelmi jog, a gyermekjog vagy a kisvállalkozás joga.

Helyszínek

  • Midtown - Downtown

    Midtown - Downtown, Amerikai Egyesült Államok

    Kérdések