Keystone logo
College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

Bevezetés

A University of Tulsa College of Law, saját intézmény összesen beiratkozási kevesebb mint 400, a jogi oktatás kínál lehetőségeket JD, LLM, közös diplomát, és a tanúsítvány jelöltek vezetői és a tudományos kiválóság.

TU College of Law nyújt tudományosan szigorú, mégis kellemes légkört, ahol a diákok a gyakorlat lesz kész részvétel révén pro bono programok díjnyertes törvény folyóiratok, hallgatói szervezetek, versenyképes vitás bírósági csapatok, és egy on-campus jogi klinika. TU College of Law büszkélkedhet kis diák-tanár arány, mely a diákok személyre szabott oktatást és fejlesztésének ösztönzése erős szakmai hálózatok. A hallgatók is hozzáférhetnek az egyik legjobb szakmai fejlődés irodák a nemzet, akinek diplomás elhelyezés aránya következetesen magasabb, mint az országos átlag.

TU College of Law büszke arra, hogy a fogadó egy aktívan részt alumni közösség több mint 6000, akik közül sokan nagyon fejlett kiváló karriert, mint az ügyvédek, bírák, törvényhozók, vállalati tanácsadás, és a közösségi vezetők. Alumni részt vesznek a jelenlegi hallgatók számos program, többek között a mentori program, amely szakmai és externship lehetőségeket, és bemutatja az on-campus előadások.

A University of Tulsa College of Law kínál:

10.5: 1-diák-to-kari arány Az egyik legkisebb jogi iskolák a US News and World Report Top 100 törvény iskolák listája Elkötelezettség a szolgáltatás segítségével pro bono programok, hallgatói szervezetek, valamint a jogi klinika Az egyik legalacsonyabb térítési díjak az ország között magánjogi iskolák Garantált lehetőségek gyakorlati tapasztalatok kezdve az első évben Vezető a fenntartható energia és erőforrás jog és indián jog programok

Karrier gyorsulás része a tanfolyam a TU Law. A diplomások "sikerek unparalleled.Join minket! Tulsa Law ajánlatok 5 különböző diplomás jog és politika fok2 nem jogászok (Master of jogász) és a 3. az ügyvédek (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - In Person Study TU Law végzős LL.M. tanterv középpontjában az energia és a természeti erőforrások jog, olaj és gáz jog, környezetvédelmi jog, törzsi gazdasági fejlődés, indián (Native American) önrendelkezésre, őslakosok jogainak és a védelem a törzsi szuverenitás.

Mestere Jogtudomány - Online Study 40 éves tapasztalattal rendelkezik az indiai, az energia, a természeti erőforrások és a környezeti jogi oktatás, a University of Tulsa energia és a természeti erőforrások törvény tananyag ösztönzi Master Jogtudományi Energia Törvény (MJEL) a pályázók, hogy vizsgálja meg a jogi és politikai megközelítéseket elérésének fontos célja energia megbízhatóság, fenntartható ellátás a természeti erőforrások és az egészséges környezet.

Karrier stratégiák Mester vont karrier stratégiák

Sikeres mesterfokozatú hallgatók proaktív megközelítést a saját karrierjét stratégia kidolgozása. A TU Jog, mesterfokozatú hallgatók, támogatást és iránymutatást a következő programokat, szolgáltatásokat és forrásokat, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy maximalizálják lehetőségeket szakmai előmenetel során hivatali ideje velünk:

Karrier Stratégia Szolgáltatások, források és programok magiszteri hallgatók A diploma megszerzése után Az energia és az indiai Jog és politika Jobs (Országos)

Felvételi Masters Jogtudományi Jelentkezési határidők Tavasz 2015: december 8, 2014 (Osztály indul január 12, 2015)

Nyár 2015: május 1, 2015 (Osztály kezdő dátum TBA)

LLM Jelentkezési határidők Tavasz 2015: október 31, 2014

Őszi 2015: április 1, 2015

Három különböző LLM fokozatot. Kérjük, válassza ki milyen mértékben érdekli a megfelelő felvételi folyamat:

LL.M. az Energia és Természeti Erőforrások Törvény LL.M. az amerikai indián és bennszülött törvény LL.M. az amerikai törvény a külföldi ügyvédek

Jöjjön el hozzánk személyesen! - Ellenőrizze a Recruitment naptár

Helyszínek

  • Tulsa

    3125 East Fourth Place, Tulsa

    Kérdések