Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Bevezetés

A Tulane University Építészeti Iskola elkötelezett amellett, hogy fenntartás nélkül törekedjen a kiválóság fejlesztésére az építészet, a megőrzés és a fenntartható ingatlanfejlesztés területén.

Az Öböl partvidékének szívében vagyunk, ahol a bolygó emberi lakosságának minden kihívása forog kockán. Itt van lehetőségünk meghatározni az építészet szerepét az éghajlatváltozás, a part menti és part menti válság előtt, az urbanizáció folyamatát ebben a helyzetben, valamint a társadalmi és környezeti igazságosság kihívásait.

Hisszük, hogy ez egy történelmi pillanat a lehető legjobb helyen a földön, hogy építészként és oktatóként lehessen.

Tulane University nem tesz megkülönböztetést faj, nem, szín, vallás, nemzeti származás, állampolgárság, családi állapot, szexuális irányultság, életkor, fogyatékosság, katonai, veterán státus vagy egyéb szövetségi, állami vagy helyi törvény alapján védett helyzet vagy besorolás alapján. a programjaiban és tevékenységeiben.

3844328 / Pixabay

A Tulane Építészeti Iskola világszínvonalú oktatást nyújt az építészet, a megőrzés és a fenntartható ingatlanfejlesztés területén. Ezek a programok - az egyetemi végzettről a végzős szintre - felruházják a jövő diplomások számára az alapvető szellemi, kulturális és technikai készségeket, amelyeknek relevánsnak kell lenniük a társadalmi egyenlőtlenségek és az ökológiai zavarok megfordításában.

Az iskola tanítása és kutatása előmozdítja a mai legfontosabb témák területeit, például az éghajlatváltozás, a part menti és part menti válság, az ilyen körülmények között kialakuló urbanizációs folyamat, valamint a társadalmi és környezeti igazságosság kihívásai.

Az építésziskolában az oktatás az osztályteremben és a közösségben zajlik. Diákjaink, oktatók és diplomások hatása szerte a világon és itt, New Orleans-ban, az Albert és Tina kis együttműködési tervezési központjában és az URBANbuild-ban látható.

Oktatási programok:

 • Építészmérnök
 • Bachelor of Science in Architecture
 • Építészmester
 • Építész Mester II
 • Megőrzési Tanulmányok Mestere
 • A Fenntartható Ingatlanfejlesztés Mestere

Outreach programok:

 • Albert és Tina kis együttműködési tervező központ
 • URBANbuild
 • Tulane Regionális Urbanisztikai Központ
 • Karrier-felfedezések az építészetben (nyári előiskolai program)

uslikajme / Pixabay

Kutatás

Tulane University az egyetlen vezető kutatóegyetem a régióban, amely a legsürgetőbb társadalmi, környezeti és gazdasági kihívásokkal foglalkozik. Ezeknek a sürgős problémáknak a megoldása - az emberek lakhatása, a közösségekkel való együttműködés a visszatérés érdekében, új forgatókönyvek kidolgozása a folyók és a delta-tengerek lakására - mélyen gyökerezik Tulane identitásában. Egyetemi elkötelezettségünk iránti elkötelezettségünk az, hogy innovációt hozjon a fegyelmi határok átlépésével.

A Tulane Építészeti Iskolának hosszú története van az elkötelezettségének a valódi kérdések megválaszolása és az új ismeretek generálása terén, különösen a Katrina hurrikán és a közösségünk újjáépítését segítő vezetésünk után. És mint építészek, akiket komplex csapatok vezetésére bonyolult kérdések kezelésére tanítottak, munkánk alapvetően interdiszciplináris és találékony.

A kutatás és az innováció a Tulane Építészeti Iskolában két fő területre összpontosít: 1) a közösségek felhatalmazása az építészet révén és 2) a folyami és a delta urbanizmus, amelyeket a professzionális tervezési kiválóság és a formatervezési oktatás vezetése révén lehet megvalósítani.

Az iskola Albert és Tina Kis Közreműködési Tervező Központja és az URBANbuild két nemzeti és nemzetközileg elismert program, amelyek lehetőséget biztosítanak a hallgatók és oktatók számára, hogy helyi közösségi alapú projektekben dolgozzanak szakmai gyakorlatok, stúdió- és osztályprojektek, valamint tervezési lehetőségek révén. A Yamuna River projekt egy interdiszciplináris kutatási program, amelynek célja a New Delhi-ben lévő Yamuna folyó ökológiájának újjáélesztése, ezáltal újra összekapcsolva India fővárosát a vízbe.

Helyszínek

 • Saint Charles Avenue,6823, 70118, New Orleans

Kérdések