Keystone logo
Tulane A B Freeman School of Business

Tulane A B Freeman School of Business

Tulane A B Freeman School of Business

Bevezetés

Freemanről

A Tulane Egyetemen működő AB Freeman Üzleti Iskolát, eredetileg a Kereskedelmi és Üzleti Adminisztráció Főiskolát, 1914-ben alapították, és alapító tagja az AACSB, az Advance Collegiate Business Schools (az AACSB) Egyesületének, amely az elsődleges akkreditáló testület a főiskolai üzleti iskolák számára. Manapság a Freeman Iskola vezető nemzetközileg elismert üzleti iskola, közel 3000 hallgatóval, a világ minden tájáról szóló programokkal. Az innovatív tantervekkel, amelyek ötvözik a kiemelkedő osztálytermi oktatást és a jellegzetes tapasztalati tanulási lehetőségeket, a Freeman Iskola elkötelezett abban, hogy felkészítse a jelenlegi és a jövőbeli üzleti vezetőket arra, hogy pozitív hozzájárulást nyújtsanak szervezetükhöz és közösségükhöz.

Az Essential Science Indicators indexben a Thomson Scientific a Freeman Iskolát az intézmények első 1% -ába sorolja az üzleti és gazdasági idézetek alapján 2000. január és 2010. április között, 197 kar okmányával együtt, 1864 alkalommal hivatkozva. Azon intézmények között, amelyek ebben az időszakban legalább 100 indexált papírt készítettek, a Freeman 9,46-os idézettségi pontszáma papírokonként a 181 intézmény 70. számán helyezkedik el a legnagyobb 1 százalékban.

"A New Orleans belvárosában található kiváló helyszínen reméljük, hogy megerősítjük erőfeszítéseinket a gazdasági fejlődés előmozdítására olyan programok segítségével, amelyek kiszolgálják a dolgozó szakemberek igényeit és növelik az idegenforgalmat azáltal, hogy új látogatókat vonzanak a városba és ösztönzik a meglévő látogatókat, hogy hosszabbítsák meg tartózkodásukat." Ira Salamon, dékán

Küldetés

Inspirálunk, bevonunk és lehetővé tesszük a hallgatókat, szervezeteket és globális üzleti közösségünket, hogy hozzájáruljanak az emberi eredményekhez és a jóléthez azáltal, hogy nagy hatású üzleti ismereteket hozunk létre és terjesztünk, és kihasználjuk a New Orleans és a Tulane által nyújtott tapasztalatokat.

Alapértékei

 • Integritás: Elkötelezettek vagyunk minden cselekedet szigorú etikai és erkölcsi normák alapján történő irányítása mellett, amelyek összhangban állnak az intézmény alapvető értékeivel.
 • Kiválóság: Elkötelezzük magunkat a kiválóság és a kiváló teljesítmény iránti törekvés iránt, amit tettek.
 • Innováció: Elkötelezzük magunkat az érdekelt felek számára, hogy új és hasznos ötleteket és megoldásokat dolgozzanak ki és hajtsanak végre, amelyek kezelik az egyének, a Freeman Iskola, az üzleti élet és a társadalom előtt álló kihívásokat.
 • Elkötelezettség: Elkötelezzük magunkat a tulane közösség és a közösségek közötti helyi, regionális, nemzeti és globális szintű kapcsolatok aktív kutatása, megteremtése és megerősítése mellett.
 • Kollegialitás: Elkötelezettek vagyunk egymás tiszteletben tartása mellett, megszerezzük egymás bizalmát, és támogatjuk egymást, amikor tudásunkat és képességeinket felhasználva hozzájárulunk minden közösségünkhöz.

Goldring / Woldenberg üzleti komplexum

A Goldring / Woldenberg üzleti komplexum felújítása és kibővítése Tulane Uptown campusán reagál a hallgatók, oktatók és osztályok számának robbanásszerű növekedésére, valamint az üzleti iskolák gyorsan változó környezete. A világhírű Pelli Clarke Pelli építészeti cég által tervezett komplexum a következő tulajdonságokkal büszkélkedhet:

 • Korszerű, aktív tanulási osztálytermek integrált technológiával és rugalmas berendezéssel, amelyeket bármilyen konfigurációhoz át lehet alakítani, amely a legjobban megfelel a napi tanulási céloknak
 • Több mint 20 kitörő terem kis csoportos tanulmányokhoz
 • Több mint egy tucat nyitott kitörési terület, köztük a lenyűgöző Marshall Family Commons, mindegyik természetes fény elárasztotta.
 • A Student Gateway egy kávézóval, kávézó-ülőhelyekkel és egy videofallal rendelkezik, amely kiemeli az öregdiákokat, a hallgatókat és az oktatót
 • Egy 24 órás és 7 órás pénzügyi elemző laboratórium, ahol a hallgatók fejleszteni tudják a pénzügyi modellezési és értékelési készségeket, hozzáféréssel valósidejű és történeti adatokhoz az árukról, származtatott ügyletekről, részvényekről, fix kamatozású és devizapapírokról
 • 3 millió dolláros kereskedési központ, amelyet a kereskedelmi kereskedési padló tükrözésére terveztek, és amely gyakorlati tapasztalatokat kölcsönöz a hallgatóknak az iparágvezető szoftverekkel az energiakereskedelem, a kockázatkezelés, a részvények és az opciók megismerése során.
 • Az Irwin Simon Karrier Menedzsment Központ lakosztálya magán irodákkal a hallgatói tanácsadókkal folytatott hallgatói konzultációkhoz és interjúk helyiségei az egyetemi vagy Skype interjúkhoz.
 • Akadémiai tanácsadó lakosztály, ahol a hallgatók találkozhatnak akadémiai tanácsadókkal és író oktatókkal
 • A hallgatói inkubátor, a hallgatói vállalkozói vállalkozások együttműködési területe a Lepage Vállalkozási és Innovációs Központban

Stewart Center CBD

A 2019. januárjában megnyílt Stewart Center CBD Freeman új otthona New Orleans belvárosában. A központi üzleti negyed „Innovációs folyosójába” elmerülve a 21 000 négyzetláb nagyságú helyet foglal el a Stewart Vezetőképzési Központ, az Executive MBA program, a Nemzetközi Üzleti Goldring Intézet és a Freeman vállalkozói vendéglátás új programja. Az újonnan felújított, építészetileg érdekes épületet megosztjuk a New Orleans-i konyhaművészekkel

 • Négy osztálytermek, kétrészes és két lapos, összesen több mint 200 fő
 • Két konferenciaterem
 • 18 kitörési hely
 • Karok és adminisztratív hivatalok, köztük hat „szállodai” iroda vendégprofesszorok számára
 • Hallgatói társalgó
 • Fogadási területek
 • Hozzáférés a fedett és a kültéri rendezvényterülethez

Helyszínek

 • Goldring/Woldenberg Business Complex 7 McAlister Drive New Orleans, LA 70118, , New Orleans

Kérdések