Keystone logo
Transport and Telecommunication Institute

Transport and Telecommunication Institute

Transport and Telecommunication Institute

Bevezetés

A TSI küldetése – a klasszikus egyetemi hagyományok és az innovatív technológiák, az egzakt tudományok és a kreatív megközelítés ötvözete. A TSI célja – stabil kereslet végzett hallgatóink iránt a nemzetközi munkaerőpiacon.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts – TSI) – egy majdnem százéves múltra visszatekintő modern egyetem. A TSI a legendás RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) és a RAU (Riga Aviation Institute) egyetemi utódja. Mai megjelenésében a TSI-t 1999-ben hozták létre. Napjainkban a TSI – az egyetlen egyetemi típusú magán műszaki főiskola Lettországban, ahol lett és angol nyelven lehet felsőoktatást szerezni.

A TSI állandó akkreditációt kapott Lettországban, mint felsőoktatási intézmény.

Az intézet a következő irányokban nyújt tudományos programokat: közlekedés és logisztika, számítástechnika, elektronika és távközlés, menedzsment, légiközlekedés. 2020-ban a TSI valamennyi oktatási iránya maximális időtartamra – 6 évre – kapott akkreditációt.

A TSI választásával első és második szintű felsőfokú szakmai végzettség, alap- és mesterképzés szerezhető, doktori értekezést készíthet és megvédhet.

Az ÁME tanulmányi programjai az oktatás gyakorlati értékére összpontosítanak; ezért a programokat az ÁME partner iparági szakértőivel együttműködve dolgozzák ki.

Használja ki a lehetőséget, hogy megtapasztalja a világszínvonalú oktatást Lettországban!

Tanulmányi nyelv: angol

Számítástechnika, BSc Számítástechnika és Szoftverfejlesztés, BSc (Hon)

KETTŐS OKLEVÉNY ÉRTÉKE

  • Rangos végzettség és két diploma 4 év alatt
  • Tanulmányi folyamat a brit minőségi szabvány szerint – több csoportmunka és egyéni projektek
  • A tanulmányi eredményeket nemcsak a TSI oktatói értékelik, hanem az UWE képviselői is
  • Hozzáférés nemcsak a TSI-hez, hanem az UWE tanulmányi forrásaihoz is

Támogatás mind a TSI, mind az UWE hallgatói számára

A TSI szerteágazó kutató-tudományos munkát végez. A szakértői értékelés eredményei szerint a Transport and Telecommunication Institute az egyetlen olyan magánfőiskola, amely a vezető tudományos intézmények listáján szerepel Lettországban. Az intézetet végzettek összlétszáma több mint 8900. A jelenlegi hallgatók száma meghaladja a 2600-at. Ausztriából, Azerbajdzsánból, Bulgáriából, Egyiptomból, Indiából, Kazahsztánból, Moldovából, Mongóliából, Oroszországból, Ukrajnából, Egyesült Királyságból, USA-ból, Üzbegisztánból tanulnak hallgatók. és sok más ország az ÁME-ben.

A külföldi hallgatók körében legnépszerűbb oktatási irányok a logisztika, az információs technológiák, a repülés. A TSI akkreditált oktatást, kiváló oktatói állományt, a legújabb követelményeknek megfelelő kutatási és technológiai bázist, a legátgondoltabb tanulási környezetet és természetesen a világ legtöbb országában felvett diplomát kínál.

Helyszínek

  • Transport And Telecommunication Institute Lomonosova street 1 , LV-1019, Riga

Kérdések