Keystone logo
Trier University of Applied Sciences Üzleti és környezetvédelmi jog (LLB)
Trier University of Applied Sciences

Üzleti és környezetvédelmi jog (LLB)

Birkenfeld, Németország

7 Semesters

Német

Teljes idő

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

* nincs tandíj, csak kis félévi díjak

Bevezetés

Az "Üzleti és környezetvédelmi jog" (LLB) tanulmányi program mélyreható ismereteket nyújt a hallgatóknak az üzleti és környezetvédelmi jog, valamint az üzleti adminisztrációs tartalom terén.

A hallgatók elsajátítják a szükséges speciális és interdiszciplináris ismereteket a jog és a közgazdaságtan területén, hogy megválaszolják a fenntarthatósági célokkal összefüggésben a kereskedelmi, környezetvédelmi és energiajoggal kapcsolatos összetett kérdéseket.

Kritikusan értik a legfontosabb elméleteket, képesek felismerni a problémákat, megoldásokat kidolgozni és a legkorszerűbb megoldásokat megvalósítani. A program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy jogi kérdéseket és azok megoldásait szakértőkkel és nem szakértőkkel vitassák meg, és érvekkel védjék meg a problémák megoldását. Az önszerveződés és a csapatmunka képessége itt nagy szerepet játszik - különösen interdiszciplináris kontextusban. Ez lehetővé teszi a tanulók számára, hogy felmérhessék képességeiket, és önállóan reflektálhassanak a szervező- és döntéshozatali képességeikre, valamint ezek felügyelet mellett történő felhasználására.

Összességében az üzleti és környezetvédelmi jogi szak ezért vonzó alternatíva az egyetemek "hagyományos" jogi szakához.

A programot további szakképesítések egészítik ki - és ez különbözteti meg a „hagyományos” egyetemi jogi tanulmányoktól -, mint például az üzleti jog megértéséhez nélkülözhetetlen üzleti menedzsment ismeretek oktatása. Emellett az üzleti élet nemzetközi jellegét figyelembe vevő alapos idegennyelv-képzés, valamint további kulcsfontosságú szakképesítések oktatása kommunikációs tréningeken, előadásokon, csoportmunkán és oktatóanyagokon keresztül történik. Az idegen nyelvi képzés kiegészíthető „Nemzetközi Jogi” bizonyítvány megszerzésével. Továbbá lehetőség van egy szemesztert külföldön eltölteni valamelyik partneriskolánkban, vagy részt venni (nemzetközi) gyakorlattal kapcsolatos projektekben.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Rangsorok

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések