Keystone logo
Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Trier University of Applied Sciences

Bevezetés

A magas színvonalú oktatás döntő eleme a Trier University of Applied Sciences profiljának. A korszerű tanulmányi és oktatási módszerek célja a végzett hallgatók magas iskolai végzettségének biztosítása. Az oktatás minőségét minőségbiztosítási intézkedésekkel folyamatosan ellenőrizzük, fejlesztjük és tovább fejlesztjük minőségirányítási rendszerünk keretében. Trier University of Applied Sciences az innovációra és a gyakorlatorientációra támaszkodik oktatási módszereinek fejlesztése során. Továbbá a hallgatók szociális kompetenciáit projekt- és csapatorientált tanulási módszerekkel fejlesztik. Trier University of Applied Sciences kutatás-fejlesztése gyakorlat- és piacorientált eredményekre irányul, és az üzleti élet és a társadalom aktuális kérdéseivel foglalkozik.

Alkalmazott kutatás

Trier University of Applied Sciences elkötelezett a nagy teljesítményű és alkalmazás-orientált kutatás iránt. Innovatív erejének köszönhetően sikerült elérnie és megszilárdítania pozícióját az alkalmazott tudományok egyetemeként a legmagasabb összegű külső támogatással Rajna-vidék-Pfalz tartományban.

Ennek során különösen három jövőorientált kutatási területen tűnik ki:

 1. "Alkalmazott anyagáramlás-menedzsment"
 2. "Intelligens technológiák a fenntartható fejlődésért" és
 3. "Élettudományok: Orvosi és gyógyszerészeti technológia, valamint biotechnológia"

Az interdiszciplináris csapatok jövőorientált megoldásokat dolgoznak ki a globalizáció, az élet és a munka digitalizálása, az éghajlatváltozás, valamint a fenntartható energiatermelés és erőforrás-gazdálkodás kapcsolódó követelményei, valamint az elöregedő társadalom és a megnövekedett társadalmi kihívásokra. egészséges és biztonságos életre van szükség. Különös jelentőséget tulajdonítanak a fenntarthatóság és az innováció kombinációjának, amely e fejlesztési megközelítés alapját képezi.

Regionális gyökerek és nemzetközi hálózatok

Trier University of Applied Sciences nemzetközi orientációjú és regionális gyökerű egyetemnek tekinti magát. Minden szinten elősegítjük az együttműködést az ipari, politikai, kulturális és társadalmi partnerekkel, és biztosítjuk a képzett munkaerő iránti keresletet a régióban.

A világ számos egyetemével kötött együttműködési megállapodások, nemzetközi tanulmányi programok, valamint a hallgatók és oktatók közötti élénk eszmecsere megkülönböztető, nemzetközi profilt Trier University of Applied Sciences A jövőben tovább kívánjuk fejleszteni ezt a nemzetközi tanulmányi, oktatási és kutatási kultúrát, valamint fokozni nemzetközivé válásunkat.

Tanulói beszámolók

Campus jellemzői

Három Campus. Egy egyetem. Kivételesen változatos.

Körülbelül 7600 hallgatójával a(z) Trier University of Applied Sciences a második legnagyobb alkalmazott tudományok egyeteme Rajna-vidék-Pfalz tartományban. Az alkalmazásra és a gyakorlatra való erős összpontosítás, az innovatív oktatási módszerek, valamint az oktatás és a kutatás erős kombinációja jellemzi tanulmányainkat.

Három egyetemen kínálunk 80 fokos programokat a közgazdaságtan, a jog, a környezettudomány , a gépészmérnöki, a villamosmérnöki, az építőmérnöki, az épület- és ellátástechnika, az élelmiszer-technológia, a számítástechnika, a játékok, a terápiás tudományok, az építészet és a formatervezés területén, így a régióban egyedülálló, sokszínű oktatási programot mutat be.

©Trier University of Applied Sciences

Fő Campus Schneidershof, Trier
Trierben, Németország legrégebbi városában található Fő Campusunk a hagyományos karokat a modern képzésekkel ötvözi. Az alap- és mesterképzések széles választéka szerezhető meg ezen az egyetemen, amely a számítástechnika, az építészet, az üzleti és a mérnöki és technológiai tanszékeket foglalja magában.

©Trier University of Applied Sciences

Környezetvédelmi Campus Birkenfeld, Birkenfeld
Élni, tanulni és dolgozni egy igazán innovatív helyen: A Hunsrück Nemzeti Park szélén található Birkenfeld Environmental Campus interdiszciplináris tanulmányi kurzusokat kínál a hallgatóknak a Környezeti Üzleti és Jogi, valamint a Környezettervezés és Technológiák két tanszékén. A „Fenntarthatóság mindenekelőtt” közös szálként fut végig minden tanításunkon és kutatásunkon.

©Trier University of Applied Sciences

Campus for Design and Art, Idar-Oberstein
Idar-Obersteinben, a német drágakőművészet bölcsőjében a diákok egy élénk, interdiszciplináris és interkulturális csereprogramban folytatják tanulmányaikat. Az építészet, a design és a média szinergiái innovatív projekteket hoznak létre.

©Trier University of Applied Sciences

  Öregdiák statisztika

  Helyszínek

  • Birkenfeld

   Birkenfeld, Campusallee, 55768, Germany, 55765, Birkenfeld

   • Trier

    Schneidershof, 54293 Trier, Germany, 54293, Trier

    • Idar-Oberstein

     Vollmersbachstraße 53, 55743 Idar-Oberstein, Deutschland, 55743, Idar-Oberstein

     Kérdések