Keystone logo
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center Master of Law (LL.M.) bennünk jogi tanulmányok
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

Master of Law (LL.M.) bennünk jogi tanulmányok

0 Semesters

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Touro a LL.M. programot a külföldi jogi diplomával a harmadik legrégebbi ilyen programot a New York-i nagyvárosi terület, miután azokat a Columbia és a New York-i Egyetemen. Ez egy 27-hitel program célja, hogy a földelés Egyesült Államok jogtudomány, a jog és eljárás. A program célja, hogy az igényeknek a két csoportba:

 • külföldi képzett jogászok él az Egyesült Államokban, akik abban reménykednek, hogy újra itt a jogi pályára kezdtek külföldön.
 • ügyvédi külföldről érkező, akik ismerik az amerikai és jogi intézmények, így használhatják az ismeretnek a külföldi jogi pályára.

A program, amely hangsúlyozza a fejlesztési elemző készség volt az első az országban, hogy felajánl egy kutatás és az írás során, amelyet kizárólag a külföldi ügyvéd, valamint a kurzus, amely kifejezetten a az amerikai jogrendszer. Megkülönböztető jellemzői a program tartalmazza:

 • Választható felmérés tanfolyamok alap amerikai jogi témák: Alkotmányjogi, ingatlan, szerződések, polgári eljárás és kártérítési. Ezekben tanfolyamok, figyelmet szentel a fontos ügyek, de a legtöbb leolvasott kommentárok a törvény. Ahelyett, hogy a hagyományos JD formátum, amelyben a tanulók olvasni esetekben és beszéljük meg az osztályban, a felmérés tanfolyamok tanítani előadás formájában. Ezek a témák tesztelik a New York-i szakvizsga. Survey tanfolyamok értékes lehet a diákok, akik szeretnének egy gyors ismerete egy adott területen az amerikai jog.
 • A lehetőség, hogy "ellenőrzés" egy tanfolyam szemeszterenként. Könyvvizsgáló lehetővé teszi a diák, hogy részt vegyen a tanfolyam költség nélkül, és még hogy a záróvizsga, de a pálya nem számít bele a kredit szükséges érettségi. Auditálás egy tanfolyam szemeszterenként három félév növelheti a tanulási lehetőségek mintegy 30% -kal, további költségek nélkül.
 • Diákok, akik excel az LL.M. programot meg lehet fontolni a transzfer a JD programot.
 • Tandíj kerül felszámolásra a per-hitel alapon.

Program specifikumai

Két három szükséges tanfolyamokat, Bevezetés az amerikai jogrendszer (3 kredit) és a LL.M. Bemutató (2 kredit), kínált 14 vasárnap. Két két-hitel felmérés kurzusok általában kínált kedden vagy csütörtökön este. Minden hitel egyenértékű egy óra osztály heti egy 14 hetes félév. A diákok várhatóan tanulni akár három órát minden óra osztály.

A minimális kreditek számát szemeszterenként részmunkaidős diákok hét. Ez azt jelenti, hogy a részmunkaidős diák lehet kezdeni a tanulást a két szükséges tanfolyamokat vasárnap plusz egy felmérés tanfolyamok kedden vagy csütörtökön este. A részmunkaidős program túlérhetnek négy félév. Hallgatók teljes idő befejezni a programot mindössze két félév. A nemzetközi diákok (akik az F-1 tanuló vízum) van szükség, hogy egy nappali tagozatos terhelést. Diákok, akik állandó lakos vagy amerikai állampolgárok jogosultak szövetségi hitelek.

Felvételi

Ez a program a diákok, akik a szakmai jogi diplomát egy oktatási intézmény kívül az Egyesült Államokban. Az oktatási intézmény akkreditált legyen és mértékének meg kell felelnie a tanulmányi követelmények lépésének a jogi szakma az országban, ahol az intézmény található.

Felvett hallgatók a Master of Laws (LL.M.) USA Jogi Tanulmányok a külföldi jogi diplomával programot kezdődhet jogi iskola sem a tavasszal vagy az őszi félévben. Tandíj által felszámított félév órás.

Diákok kell sikeresen befejezni a követelmények és adható egy LL.M. fokozat 24 hónapon belül érettségi. 24. A 27 kredit szükséges a LL.M. mértékben be kell fizikailag fejezni a campus Touro Law Center az Egyesült Államokban.

Követelmények a kérelem tartalmazza:

Hitelesített jogi iskola átiratok
Minden pályázó köteles megvan a jogi egyetemre átiratai értékelni és hitelesíti az alábbi két szolgáltatás:

Law School Felvételi Tanács LL.M. Bizonyítvány Assembly Service
662 Penn St. Box 8511
Newtown, PA 18940-8511
USA
Telefon: 215.968.1315
Fax: 215.504.1456
http://lsac.org/llm

Világ Education Services (WES)
Postázási cím
Bowling Green Station
PO Box 5087
New York, NY 10274-5087
USA
Courier Cím
64 Beaver St, # 146
New York, NY 10004
USA
Telefon: 212.966.6311
Fax: 212.739.6100
www.wes.org

Angol nyelvtudás - Test az angol mint idegen nyelv (TOEFL)

Amerikai törvény tanulmány nyelv intenzív igénylő elsajátítását hosszadalmas leolvasott hogy a legális és laikus angol mind a modern és archaikus formák. Minden pályázó, akiknek az angol nem az első nyelv kell benyújtaniuk hivatalos eredmények a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL). A pontszám közeledik 240 (számítógép-alapú skála) vagy 95 (internet alapú skála) van szükség. Touro Law intézmény kódja 2902.

TOEFL szolgáltatások oktatási tesztelési szolgáltatás
PO Box 6151
Princeton, NJ 08541-6151
USA
Telefon: 609.771.7100
TTY: 609.771.7714
Fax: 610.290.8972
www.toefl.org

Képesítések Felvételi a Bar
Amellett, hogy egy bárban vizsgálat, van karakter, fitness, és egyéb képesítések a felvételi a bárban minden amerikai joghatóság. A pályázóknak arra ösztönzik, hogy meghatározza a követelményeket olyan állam területén kívánnak felvételt kérni a kapcsolatot a joghatóság. Címek minden érintett hivatalok érhetők Országos Konferenciája Bar elbírálók.

New York State Board of Law vizsgáztatók Certification
Megkezdése előtt a program valamennyi kérelmező érdekelt ül a szakvizsga ösztönzik igazolás kérhető a jogosultság a New York State Board of Law elbírálók. Befejezését követően LL.M. program nem garantálja, hogy a szakvizsga. A jogosultság szabályozza részben a természet előzetes jogi tanulmány. További információ:
A New York State Board of Law elbírálók
Corporate Plaza, Building 3
254 Washington Avenue Extension
Albany, NY 12203-5195
USA
Telefon: 518.453.5990
Fax: 518.452.5729
www.nybarexam.org

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LL.M. az amerikai jogban
  • Columbia, Amerikai Egyesült Államok
 • LL.M. külföldi képzettséggel rendelkező ügyvédek számára
  • Philadelphia, Amerikai Egyesült Államok
 • LL.M. az amerikai és a transznacionális jogban (online)
  • Dayton, Amerikai Egyesült Államok