Keystone logo
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center Juris Doctor
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

Juris Doctor

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Touro Law kínál teljes munkaidős, részmunkaidős nap, és a részmunkaidős 4 és 5 éves esti programok, valamint egy kétéves gyorsított program a diákok keres keresni a Juris Doctor (JD) fokozat, amely elnyerte a sikeres befejezése 88 kredit. Túl a szükséges tanfolyam, a diákok létre saját egyedi jogi egyetemre tapasztalat választás a tananyag, amely magában foglalja a széles palettáját gyakorlat-orientált kínálatát és lehetőségek gyakorlati tanulás - beleértve a klinikákat, készségek tanfolyamok és externships.

Touro Law Center ötéves stratégiai terv, portálok a gyakorlatban, egy élvonalbeli program, amely reconceives és átalakítja a jogi egyetemet élmény minden Touro joghallgatók. Portálok gyakorlat kiterjeszti és minőségének jogi oktatás fejlesztésére összpontosítva a jogi szakemberek, a pre-törvény révén utáni érettségi.

Felvételi

A Juris Doctor (JD) szak a Law Center egyesíti az innovatív, gazdagítása tanterv rugalmas beosztása, hogy megfeleljen a különböző igényeinek képzett jelöltek.

Full-Time Programok

Rendszeres 3 év JD Program - A diákok ezekben a programokban, hogy egy terhelés során összesen 12-16 kredit szemeszterenként, és részt osztályok hétköznap. A legtöbb nappali tagozatos hallgatók teljes a JD programot 3 éven belül, de felgyorsítja a 2 és fél éven keresztül részt nyári ülés. Osztályok kezdődik tavasszal és ősszel minden évben.

Két év Gyorsított JD Program - Amellett, hogy részt osztályok során ősszel és tavasszal félév, a diákok ebben a programban is, hogy osztályok a téli és a nyári ülés. Kiválasztott diákok a program befejezi az összes követelményeket a JD mértékben közben koncentrált és szigorú 24 hónapos időszak alatt. Ez a program lehetővé teszi a diplomások ülni egy szakvizsga csak 26 hónap után kezdik jogi egyetemen. A személyes interjúk is szükség lehet.

Át a diákok és a látogató diákok fogadását az őszi, tavaszi vagy nyári félévben. Minden jelentkezőnek kérheti, hogy részt vegyen egy teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben.

További információk a Touro Law Center innovatív, kísérleti JD program tananyag, beleértve a Collaborative Bíróság Program, kattintson ide.

Január indítása opció - Touro törvény a január Start opció áll rendelkezésre azok a diákok, akik pályáznak megkésve és inkább januárban kezdődik, nem pedig várni, amíg augusztus. Touro törvény elkötelezett amellett, hogy a hallgatók rugalmas lehetőségeket keresni a foka.

részmunkaidős programok

Négy év részidős Day és Négy év részidős esti - A diákok ezekben a programokban, hogy egy tanfolyam terhelést 11 kredit szemeszterenként, és részt osztályok a nap folyamán, hétfőtől péntekig, vagy este, hétfőtől csütörtökig (6:30 órától 22:00 körül).

Öt év részidős esti programot - A diákok garantáltan három este / hét ütemezése az első évben (18:30 körül 22:00).

A diákok a részmunkaidős programok is gyorsítani kell kitölteni részt nyári ülés.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM jogi mester (általános) - teljes munkaidőben
  • Online United Kingdom
 • LLM Master of Law (általános) - Részmunkaidős
  • London, Egyesült Királyság
  • Birmingham, Egyesült Királyság
  • + 4 több
 • LPC Online - Részmunkaidős
  • Online United Kingdom