Keystone logo
Toronto School of Management

Toronto School of Management

Toronto School of Management

Bevezetés

A Toronto School of Management (TSoM) egy innovatív főiskola, amely üzleti, vendéglátási, digitális marketing, adatanalitikai , kiberbiztonsági és számviteli tanfolyamokat kínál. Csatlakozzon hozzánk, hogy tanulmányozzon és dolgozzon a kanadai Torontóban. Toronto a hetedik helyen áll (a Tokióval, Japánnal kötve) a világ 140 legélhetőbb városa közül az Economist Intelligence Unit szerint. A városokat öt kategóriába sorolják; stabilitás, egészségügy, kultúra és környezet, oktatás és infrastruktúra. Mint kanadai teljes munkaidős nemzetközi hallgatók, részmunkaidőben dolgozhatnak tanulmányaik során és teljes munkaidőben tervezett szünetekben.

Diákok választhatnak az alábbi programok közül:

 • Diploma az üzleti adminisztráció Co-op (nappali és esti)
 • Diploma üzleti menedzsment Co-op (nappali és esti)
 • Vállalkozásvezetői diploma (nappali és esti)
 • Digitális Vállalatirányítási Co-op diploma (nappali és esti)
 • Vendéglátó és Idegenforgalmi Menedzsment Co-op diploma (nappali és esti)
 • Diploma a vendéglátás és turizmus alapjaiban (este)
 • Felsőfokú oklevél vendéglátó és turizmusmenedzsment szövetkezetből (nappali és esti)
 • Felsőfokú vendéglátás és idegenforgalmi menedzsment diploma (nappali és esti)
 • Data Analytics Co-op diploma (nappali)
 • Digitális Marketing Specialist Co-op diploma (nappali)
 • Diploma kiberbiztonsági szakértői szövetkezetből (nappali)
 • ACCA vizsgára felkészítő tanfolyam (nappali)

Találva néhány észak-amerikai vezető cég és szervezet, kollégiumunk ideális környezetet kínál azoknak a hallgatóknak, akik szívesen merülnek el az élénk üzleti közösségben és a változatos kulturális tevékenységekben.

Miért tanuljon velünk?

Szakértői Kar, aki támogatja a fejlesztést

Tapasztalt oktatóink évszázados ipari ismeretekkel rendelkeznek, hogy megosszák a hallgatóikat, teljes támogatást nyújtva és gyakran ellenőrizve az Ön előrehaladását.

Co-Op programok Tanulmányok összekapcsolása valódi munkával

A diplomáink többsége munkahelyi képzést tartalmaz, amely integrálja tantermi tanulmányait felügyelt gyakorlati tapasztalattal, amely közvetlenül kapcsolódik az Ön tanulmányi és karriercéljaihoz. Több mint 100 szövetkezeti partnerrel állunk kapcsolatban az iparágak széles körében.

Díjnyertes iskola

A TSoM örömmel jelenti be, hogy a Toronto Star olvasói két külön kategóriában gyémántgyőztesnek választottak minket 2021-ben.

Convenient Downtown Toronto Elhelyezkedése

Főiskola kényelmesen helyezkedik el egy fő metróvonalon, közel üzleti, lakó- és kiskereskedelmi helyiségek keverékéhez - biztosítva, hogy minden, amire szüksége van, a közelben legyen.

A hangsúly a tapasztalatodra

Folyamatosan ellenőrizzük teljesítményét és elégedettségét, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy programunk megfelel-e akadémiai és személyes fejlesztési igényeinek, valamint releváns marad-e az üzleti világ igényeihez.

State of the Art létesítmények

Tágas, légkondicionált tantermeink a legkorszerűbb multimédiával, internetkapcsolattal és audio berendezéssel vannak felszerelve, amelyek optimális tanulási környezetet biztosítanak. Számítógépeinket és ingyenes Wi-Fi-t használhatja az osztályok feladatainak elvégzésére, és kommunikálhat barátaival és családjával.

Helyszínek

 • 22 College Street Suite 300, M5G 1K2, Toronto

Kérdések