Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Bevezetés

Üdvözöljük

Küldetésünk az, hogy kiemelkedő jogi oktatást nyújtsunk egy nemzetközileg alapuló, változatos hallgatói testület számára. Míg a lakossági JD programunk évtizedek óta működik, az online posztgraduális programunk a világ egyik leghosszabb ideje működő jogi iskolájának mesterképzési programjai. 2008 óta online vagyunk.

RÓLUNK

Thomas Jefferson School of Law Egyetem diplomás programjai a legmagasabb szintű kiválóságra törekszenek. Thomas Jefferson híres rendkívül hozzáférhető, világszínvonalú oktatóinkról.

ACADEMICS

A szellemi, megkülönböztetett, átfogó és változatos akadémiai program Thomas Jefferson School of Law innovatív online diplomás programjai [a jog Master of Law (LLM) és a Law Master of Science (MSL)] a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

  1. Koncentrálj az alábbi területek egyikére: adózás, pénzügyi szolgáltatások és vagyonkezelés, vagy pénzügyi megfelelés és kockázatkezelés
  2. 100% online
  3. A kaliforniai akkreditált jogi iskolán keresztül nyújtotta be az összes magiszteri program beleegyezését az ügyvédek kaliforniai bizottsága által
  4. Elérhető ügyvédek és nem ügyvédek számára

Két (2) lakossági LLM program is rendelkezésre áll - az LLM az amerikai jogi tanulmányokban és az LLM a gyakorlati készségekben . Ezek a programok mindenki számára elérhetőek, akik már rendelkeznek JD / LLB (vagy azzal egyenértékű) végzettséggel. San Diego belvárosában, a gyönyörű épületünkben laknak, ahol személyre szabott figyelmet kap majd tanulmányai során.

Az LLM gyakorlati készségekben tanuló hallgatók olyan hallgatók, akik csak a törvény bizonyos aspektusaira szeretnének szakosodni, vagy csiszolni tudásukat.

JD / LLB (vagy azzal egyenértékű) diplomával és LLM diplomával rendelkezők számára Thomas Jefferson büszke arra, hogy 100% -ban online doktori címet kínál a bírói tudományban (JSD). Ez az öt (5) éves program remek kiegészítő jogi karrierjéhez, elősegíti Önt, és előnyt biztosít a karrierje folytatásában. Figyelmes professzorok csapatával együttműködve kutatómunkát folytat és megvéd egy diplomamunkát, és végül mélyen ismeri a választott témát. Ez egy nagyon versenyképes program, átutalási kreditekkel az LLM-től.

További információkért kérjük, töltse ki az űrlapot vagy lépjen kapcsolatba a felvételi elismeréssel @ TJSL .edu, és örömmel tárgyaljuk ezeket a programokat veled tovább.

Helyszínek

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Kérdések