Keystone logo
Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Bevezetés

Ismerje meg minket

A Three Points, a The School for Digital Business Barcelonából, egy technológiai központból indult ki, azzal a céllal, hogy innovatív jövőképet nyújtson a jövő digitális szakértőinek képzésében. A közelmúlt eseményeivel a technológiai készségek képzése megszűnt egy újabb növekedési lehetőség lenni, és kötelezővé válik mindazok számára, akik fejlődni szeretnének, és a digitális hullám csúcsán akarnak maradni.

A Three Pointsnál a digitális készségek képzését a szakemberek és a vállalatok versenyképességének növelésének eszközeként értelmezzük, oly módon, hogy az a vállalkozások és ezáltal a szakemberek és szervezetek működését biztosító társadalmak fenntarthatóságát eredményezze.

A digitalizálás túlmutat a puszta tudáson és a technológiai elsajátításon. Azok a szervezetek sikeresek, amelyek alkalmazkodnak az új digitális kultúrához: az agilis, ügyfélközpontú, adatvezérelt szervezetek, amelyek új üzleti modellekkel és folyamatos fejlesztési folyamatokkal kísérletezik a változást. Emiatt, a technológiai fejlődés megértésével és azzal, hogy az új üzleti lehetőségeket miként nyitnak meg előttünk, azon soft készségeken dolgozunk, amelyek leginkább megkövetelik a vállalat digitális kultúráját: a változásokhoz való alkalmazkodást, kreativitást, tárgyalásokat, vezetést és időgazdálkodást.

misszió

Kísérje el azokat az embereket, akiknek ma vezetniük kell a vállalatok és szervezetek digitalizálását, összekapcsolva a digitális készségek képzését a szükséges kulturális változással, hogy növeljék a működő társadalmak versenyképességét.

kilátás

Referenciaként szolgálni a társadalom és a gazdaság fejlődéséhez való alkalmazkodásban, valamint azon törekvésünkben, hogy a szakembereket és a vállalatokat összekapcsoljuk a digitalizáció állandó és változó kihívásaival.

Akadémiai Partner

A Three Points, a Digitális Üzleti Iskola tudományos partnere a Katalóniai Polytechnic University (UPC), amely támogatja az iskola programjait. A barcelonai székhelyű UPC Európa egyik vezető politechnikai egyeteme a mérnöki, építészeti, tudományos és technológiai területeken.

Az egyetemnek 64 diplomája, 68 mesterfokozata, 46 doktori képzése és 234 állandó képzési programja van 20 oktatási központjában. Ezenkívül a UPC egy állami kutatóintézet, amely az elmúlt évben több mint 50 szabadalommal és több mint 61 millió eurós K+F+I-befektetéssel rendelkezik.

A UPC évente több mint 6000 alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatót, valamint több mint 500 orvost minősít. Azon egyetemek közé tartozik, ahol a végzett hallgatók magas arányban helyezkednek el: 93%-uk dolgozik, 76%-uk pedig kevesebb mint 3 hónap alatt talál munkát.

4 oka annak, hogy a Three Points mellett dönts

módszertan

Módszertanunk teljes mértékben igazodik az Ön idejéhez és az Ön igényeihez, így össze tudjuk kapcsolni a tudományos életét a személyes és a szakmai életével.

Emellett a program során minden szükséges támogatást megkapsz, hogy szakmailag és személyesen is fejlődhess.

Oktató személyzet

Meg fogja tanulni az ágazatuk és az üzleti területük vezető pedagógusaitól, akik jelenleg aktívak.

Tantestületünk első kézből áll kapcsolatban az ágazatban végbemenő változásokkal, valamint a fejlesztés alatt álló új trendekkel, eszközökkel, funkciókkal.

Végső Mester Project

Dolgozni fog egy Végső Mester Projekten, amelynek alapja a helyisége az elsőrendű vállalatok valós igényeire fog épülni.

Ráadásul az elejétől kezdeni fogsz rajta, hogy a program során minden megszerzett tudást kamatoztatni tudj.

Akadémiai Partner

A Katalóniai Polytechnic University (UPC) tudományosan támogatja a Three Points programokat.

A UPC egy közintézmény, amely Európa egyik vezető politechnikai egyetemévé nőtte ki magát, és jó helyekkel rendelkezik a főbb nemzetközi rangsorban.

Helyszínek

  • Spain Online, Spanyolország

Kérdések