Keystone logo

The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

A logo

Bevezetés

Az intézet története a Nyugat-Indiai Egyetem korai napjaiban, a Szociális és Gazdaságkutató Intézet (ISER) létrehozásával 1948-ban nyúlik vissza. Az ISER-t a társadalomtudományi kar előtt hozták létre, a karibi térség empirikus adatainak szilárd alapja és ötven éve csodálatosan működött ebben a minőségben. 2000-ben az ISER összeolvadt a Társadalomtudományi Konzorciumi Doktori Iskolával (CGSS), amely egy új, tizenöt éves projekt volt, amely interdiszciplináris perspektívából állt a posztgraduális hallgatók képzésére. A SALISES az ISER legjobb kutatási hagyományait ötvözi a CGSS egyik legfelsõbb minõségû posztgraduális oktatásával és felügyeletével.

A SALISES fiókjai a Nyugat-Indiai Egyetem három egyetemén:

  • Barlang-hegy, Barbados
  • Mona, Jamaica
  • St.Augustine, Trinidad és Tobago

Minden fióktelepet igazgató vezeti.

A diplomás oktatás és kutatás egyedülálló asszimilációjával a SALISES két kiváló programot kínál az MSc és az MPhil / Ph.D. szinteket. A kurzusokat főként a kutatói munkatársak erős kutatási és kiváló tanítási történelemmel látják el.

Jövőkép nyilatkozat

Nemzetközileg elismert intézmény a posztgraduális képzés és a kutatás-alapú fejlesztési megoldások számára.

Küldetésnyilatkozat

Befolyásolja az akadémiai, nyilvános és politikai vitákat; a kutatási és a végzős oktatást a karibi szemszögből egy multidiszciplináris, kistérségi és összehasonlító összefüggésben.

Helyszínek

  • Office of the Vice Chancellor The University of the West Indies Regional Headquarters Kingston 7, , Kingston

Kérdések