Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes PGCert jogi technológia – részmunkaidős
The University of Law Postgraduate Programmes

PGCert jogi technológia – részmunkaidős

35 Weeks

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 5850 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 3100 GBP belföldi, 4150 GBP nem belföldi

Bevezetés

Jogi technológiai PGCert-ünk jogi és nem jogi végzettségűek számára is elérhető, így betekintést nyújt ebbe a gyorsan fejlődő területbe. Ennek az izgalmas és gyakran zavaró technológiának az alapjait sajátíthatja el jogi kontextusban és a körülötte kialakuló szabályozást.

PGCert jogi technológia – részmunkaidős

A jogi technológiai posztgraduális bizonyítvány innovatív, rugalmas programok jogi és nem jogi végzettségűek számára, akik a teljes mesterképzés elvégzése nélkül szeretnének alapvető, mélyreható jogi ismereteket szerezni.

Jogi tech-központú

Rugalmas program a diplomások számára, hogy alapvető, mélyreható ismereteket szerezzenek a jogi technológiáról a való világban anélkül, hogy szakdolgozatot kellene kitölteniük.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Egykori és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatók és oktatók oktatói, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

Tanfolyam felépítése

Díjhoz kötött modul

 • Mesterséges intelligencia és blokklánc a jogban

Választható modulok

A PG Cert hallgatói választhatnak egyet a választható modulok* listájából, amely olyan modulokat tartalmaz, mint:

 • Vállalatirányítás és bomlasztó technológia
 • Kibertörvények (az adatok és a digitális eszközök törvényei)
 • Technoetika a jogban
 • A dolgok internete

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is. Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

tanfolyam részletei

A PG Cert in Legal Technology egy szakmai kurzus, amelynek célja, hogy továbbfejlessze készségeit a jogi szektort érintő technológiák sokrétű és gyorsan változó területén. Ezeket a tanfolyamokat úgy tervezték, hogy javítsák készségeit az ügyvédi szakma jövőjét illetően, és kifejezetten a jogi technológia mélyreható ismereteinek fejlesztésére összpontosítanak, és arra, hogy a technológia hogyan változtatja meg a jogi környezetet. Akár meglévő cégén belül szeretne előrehaladni, akár saját start-up létrehozását tervezi, vagy egyszerűen csak többet szeretne megtudni arról, hogyan változtatja meg a technológia a jogi környezetet, ezek a programok olyan ismereteket biztosítanak Önnek, amelyek segítenek elérni ambícióit.

Amikor velünk tanulja a PG Cert jogi technológiát, akkor:

 • Maradjon a versenytársak előtt azáltal, hogy betekintést nyer ennek a feltörekvő és gyorsan fejlődő területnek a legújabb ismereteibe.
 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

A díjakhoz kapcsolódó modul mindkét programhoz (Mesterséges intelligencia és Blockchain in Law) megvizsgálja, hogy a bomlasztó technológiák hogyan hoznak alapvető változást a döntéshozatalban, és hogyan alakítanak ki új normát a jogi gyakorlatban. A modul megvizsgálja a két kulcsfontosságú technológiát, amelyek elősegítik ezt a változást: a mesterséges intelligenciát és a blokkláncot. Ez a modul lehetővé teszi, hogy gyakorlatiasabban ismerkedjen meg a technológiával, feltárja annak működését, valamint a felhasználásával kapcsolatos jogi és szabályozási problémákat.

A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi háttérrel rendelkező hallgatók számára.

Tanfolyamkövetelmények

Az Egyesült Királyságba való beutazási követelmények

 • A hallgatóknak 2:2-es vagy magasabb szintű brit alapképzéssel vagy azzal egyenértékű képesítéssel kell rendelkezniük bármely tárgyból.

Angol nyelvi követelmények azon pályázók számára, akiknek az anyanyelve nem angol

 • IELTS 6.5 vagy magasabb szintű angol nyelvi szint, minimum 6.0 minden komponensben.

Hogyan kell alkalmazni

 • Erre a kurzusra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.

Az Iskoláról

Kérdések