Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Vállalatirányítás - Részmunkaidős
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Vállalatirányítás - Részmunkaidős

24 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 9200 GBP belföldi, 12360 GBP nem belföldi

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM Vállalatirányítás - Részmunkaidős

A Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, különös tekintettel a speciális érdeklődési területekre. Ez a kurzus kifejezetten a jogi és nem jogi végzettségűek számára készült, akik jogi mesterképzést szeretnének szerezni. Ez a kurzus kifejezetten a vállalatirányítás gyakorlati ismereteinek fejlesztésére összpontosít. Ha érdekli készségeinek fejlesztése annak érdekében, hogy jobban megértse, hogyan befolyásolják a vállalatok működését és működését a mechanizmusok, kapcsolatok és folyamatok, akkor ez a tanfolyam nagyszerű módja annak, hogy növelje tapasztalatait, és eszközöket biztosítson a karrier ambícióinak eléréséhez. .

A törvény összefüggéseiben

Szerezzen alapvető mélyreható ismereteket és betekintést a választott jogterületre, és értse meg a jogi szabályok jelentőségét, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Egykori és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatók és oktatók oktatói, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-4 (részmunkaidős)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angliai és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt el kell végezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Vállalatirányítás a gyakorlatban
 • Kutatási módszerek képzés (az 1-4. feltételek teljes időtartama alatt)

Ezután választhat hármat a választható modulok* listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Társasági jog és megfelelőség
 • Nemzetközi kereskedelmi jog
 • Nemzetközi vállalatirányítás

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

5. és 6. feltételek (részmunkaidős)

 • Vállalatirányítási értekezés

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a vállalatirányítás egy speciális területének tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

tanfolyam részletei

Ezt a kurzust azért fejlesztettük ki, hogy részletesen feltárja a szabályok, irányelvek és ellenőrzések típusait, amelyeket egy vállalat viselkedésének és az intézkedések tervezett eredményének meghatározásához vezettek be. Olyan területekre terjed ki, mint a vállalatirányítási modellek, a rendszerek osztályozása és a globális pénzügyi válság hatása. Kitér továbbá a cégtitkár szerepére, az igazgatóságra, az igazgatóság és részvényesei közötti kapcsolatra, a nyilvánosságra hozatalra és az elszámoltathatóságra. A vállalatirányítás azonosításának, beállításának és fenntartásának gyakorlati áttekintése azt jelenti, hogy képes lesz gazdagítani ismereteit és készségeit ezen a területen, olyan tapasztalt szakemberek támogatásával, akik valós példákat mutatnak be a tanultak kontextusba helyezéséhez.

Amikor velünk tanulja az LLM vállalatirányítást, akkor:

 • Taníthatják a téma szakértői , korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Koncentráljon a jogi gyakorlatra , ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel , szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

A program díjakhoz kapcsolódó modulja (Corporate Governance in Practice) kiterjed a vállalati titkár szerepére, az igazgatóságra, az igazgatóság és a részvényesei közötti kapcsolatra, a nyilvánosságra hozatalra és az elszámoltathatóságra, hogy átfogó betekintést nyújtson a vállalati működés mechanikája. Ennek a modulnak az a célja, hogy a vállalatirányítást kontextusba helyezze, lehetővé téve Önnek, hogy megtanulja, hogyan alkalmazhat összetett elméleti fogalmakat a valós ügyfélhelyzetekben.

A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon joghallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A disszertációra való felkészülés elősegítése érdekében egy sor kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot tanulmányozni fog az első ciklusban.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a hallgatók, akiknek diákút-vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyamkövetelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Hogyan kell alkalmazni

 • Erre a kurzusra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanulmányunkkal (LPC) történő tanulásra.

Figyelem: Hongkongi tanfolyamainkra még nem lehet jelentkezni. Ha többet szeretne megtudni a hongkongi tanulásról, kérjük, regisztrálja érdeklődését még ma.

Az Iskoláról

Kérdések