Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság – teljes munkaidőben
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság – teljes munkaidőben

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* Egyesült Királyság – 10 500 GBP London, 9 500 GBP Londonon kívül. Nemzetközi – 14 000 GBP London, 12 000 GBP nem London

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság*

A Master of Laws (LLM) a Vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság* területén egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, különös tekintettel az érdeklődési körökre. Kifejezetten jogi és nem jogi végzettségűek számára készült, akik jogi mesterképzést szeretnének szerezni. Ez a kurzus lehetőséget biztosít a vállalati társadalmi felelősségvállalás kérdéseinek elméleti és gyakorlati szempontból történő mérlegelésére.

*Jóváhagyás függvényében

tanfolyam részletei

Az LLM Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás és Fenntarthatóság egy innovatív, rugalmas program, amelyet jogi és nem jogi végzettségűek számára terveztek, és amely segít mélyreható ismereteket építeni a CSR-ről és a fenntarthatóságról a gyakorlatban, beleértve azt a képességet, hogy összetett jogi szabályokat alkalmazzon a való világban. problémákat. Ez a tanfolyam felkészíti Önt a vállalatirányítási területen való elhelyezkedésre, amely a CSR-re és a fenntarthatóságra specializálódott. Az is segít Önnek, ha már ebben a szektorban dolgozik, hogy magasabb beosztást vállaljon.

Amikor nálunk tanulja az LLM vállalati társadalmi felelősségvállalást és fenntarthatóságot, akkor:

 • Tanítsanak a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és oktatásra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

A programba való általános bevezetőn kívül van egy kéthetes bevezető, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon hallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A disszertációra való felkészülés elősegítése érdekében számos kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot tanul meg az első félévben.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztériumi szabályozás miatt azok a hallgatók, akiknek diákút-vízumra van szükségük, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

1. és 2. feltételek (teljes munkaidő)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angliai és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt el kell végezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság
 • Kutatási módszerekkel kapcsolatos képzés (az 1. és 2. feltétel alatti foglalkozások)

Ezután választhat három*-ot a választható modulok listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint:

 • Környezetvédelmi törvény
 • Társasági jog és megfelelőség
 • Vállalatirányítás a gyakorlatban

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidős)

 • Értekezés a Vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság témakörében

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás nem látott írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a Vállalati társadalmi felelősségvállalás és fenntarthatóság szakterületének tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

A kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

Tanfolyami követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják az LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, legalább 80 QCF kredit értékben, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Az Iskoláról

Kérdések