Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM társasági jog - teljes munkaidőben
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM társasági jog - teljes munkaidőben

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 12 500 GBP belföldi, London; 11 350 GBP belföldi, nem londoni; 17 500 GBP nemzetközi, London; 15 100 GBP nemzetközi, nem londoni; 11 350 GBP online

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

Tanfolyam követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor fokozattal bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3, legalább 80 QCF kredit értékű jogi modul sikeres elvégzését. tartalmaznia kell az angol jogrendszert, a szerződésjogot és a károkozási jogot.

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-jeink olyan jogi diplomások számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

tanfolyam részletei

LLM társasági jog

Az LLM társasági jog egy innovatív, rugalmas program, amelyet olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára terveztek, akik szeretnének alapvető, mélyreható ismereteket szerezni a társasági jogról a gyakorlatban. Akár azt tervezi, hogy csatlakozik egy globális vállalathoz, vagy egyszerűen csak többet szeretne megtudni arról, hogyan működik a társasági jog a gyakorlatban, ez a program olyan ismereteket nyújt Önnek, amelyek segítenek elérni ambícióit.

Amikor velünk tanulja az LLM társasági jogot, akkor:

 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • A jogi gyakorlatra összpontosítson, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát úgy, hogy kiválasztja a jogi technológiák moduljainak tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát fontos átvihető készségek megszerzésével és karrierjének feltérképezésével karrier csapatunkkal.

A program díjakhoz kapcsolódó modulja (társasági jog és megfelelőség) olyan területeket fog lefedni, mint az alapítás és a bejegyzés, a jogi személyiség, az igazgatók feladatai, a kisebbségi részvényesek védelmét szolgáló mechanizmusok, a részvények és a fizetésképtelenség. Ennek a modulnak az a célja, hogy a társasági jogot kontextusba helyezze, lehetővé téve Önnek, hogy megtanulja, hogyan alkalmazhat összetett elméleti fogalmakat a valós ügyfélhelyzetekben.

A programba való általános bevezetőn kívül kéthetes bevezető is zajlik, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon hallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A disszertációra való felkészülés elősegítése érdekében egy sor kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot tanulmányoz az első félévben.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztériumi szabályozás miatt azok a diákok, akiknek diákút-vízumra van szükségük a nálunk tanulni, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Pályaépítés

1. és 2. feltételek (teljes munkaidő)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angliai és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt el kell végezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Társasági jog és megfelelőség
 • Kutatási módszerek képzés (az 1. és 2. feltétel alatti foglalkozások)

Ezután választhat három*-ot a választható modulok listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Vállalatirányítás és bomlasztó technológia
 • Nemzetközi kereskedelmi jog
 • Nemzetközi Vállalati Irányítás

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidős)

 • Társasági jogi értekezés

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a társasági jog egy speciális területének tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanfolyamunk (LPC) mellé.

Nemzetközi

Egyetemeinken több mint 120 különböző országból érkeznek diákjaink, és egy elkötelezett csapat segíti a nemzetközi diákokat.

Az Iskoláról

Kérdések