Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM megfelelőség és szabályozás – teljes munkaidőben
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM megfelelőség és szabályozás – teljes munkaidőben

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 12 500 GBP belföldi, London; 11 350 GBP belföldi, nem londoni; 17 500 £ International, London; 15 100 GBP nemzetközi, nem londoni; 11 350 GBP online

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM megfelelőség és szabályozás – teljes munkaidőben

A Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, különös tekintettel a speciális érdeklődési területekre. Kifejezetten a jogi és nem jogi végzettségűek számára készült, akik jogi mesterképzést szeretnének szerezni. Ez a kurzus kifejezetten a megfelelőségi és szabályozási ismeretek elmélyítésére összpontosít.

A törvény összefüggéseiben

Szerezzen alapvető mélyreható ismereteket és betekintést a választott jogterületre, és értse meg a jogi szabályok jelentőségét, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway , amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint olyan kutató és oktató oktatók oktatják, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

Tanfolyami követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

tanfolyam részletei

Az LLM Compliance and Regulation lehetőséget biztosít a megfelelőséggel és szabályozással kapcsolatos kérdések feltárására, a következő területek közül egy vagy többre összpontosítva: biztosítási jog; energiajog; környezetvédelmi törvény; adatvédelem és szellemi tulajdon.

Amikor velünk együtt tanulmányozza az LLM-megfelelőséget és szabályozást, akkor:

 • Tanítsanak a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

A programba való általános bevezetőn kívül kéthetes bevezető is zajlik, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon hallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A disszertációra való felkészülés elősegítése érdekében számos kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot fog tanulni.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a belügyminisztérium szabályai miatt azok a hallgatók, akiknek diákút-vízumra van szükségük, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

1. és 2. feltételek (teljes munkaidő)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angol és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt kell elvégezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Megfelelés és szabályozás
 • Kutatási módszerek képzés (az 1. és 2. feltétel alatti foglalkozások)

Ezután választhat a megfelelőségi és szabályozási jóváhagyott modulok közül:

 • Biztosítási törvény
 • Energiajog
 • Környezetvédelmi törvény
 • Adatvédelem és szellemi tulajdon

Plusz két* modul a választható modulok útmutatójából.

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidő)

 • Értekezés a megfelelőség és szabályozás témakörből

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulokat három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas tanfolyami feladattal értékelik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a megfelelőségi és szabályozási szakterület tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanulmányunkkal (LPC) történő tanulásra.

Figyelem: Hongkongi tanfolyamainkra még nem lehet jelentkezni. Ha többet szeretne megtudni a hongkongi tanulásról, kérjük, regisztrálja érdeklődését még ma.

Az Iskoláról

Kérdések