Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Master of Law (általános) - Részmunkaidős
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Master of Law (általános) - Részmunkaidős

24 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 10 500 GBP belföldi, London; 9500 GBP belföldi, nem londoni; 14 000 GBP nemzetközi, London; 12 000 GBP nemzetközi, nem londoni; 9500 GBP online

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM Master of Law (általános) - Részmunkaidős

A Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, lehetővé téve, hogy konkrét érdeklődési területekre összpontosítson. A Master of Law (General) segítségével maximális rugalmasságot élvezhet a modulok és a disszertáció témájának kiválasztásában. A kurzust szándékosan úgy alakították ki, hogy innovatív, adaptálható program legyen a jogi és nem jogi végzettségűek számára, hogy tanulmányaikat a preferált érdeklődési körükhöz igazítsák.

A törvény összefüggéseiben

Egy innovatív program maximális rugalmassággal a modulok kiválasztásában, és egy disszertációs téma a jogi szabályokról, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway , amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint olyan kutató és oktató oktatók oktatják, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-4 (részmunkaidős)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angol és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt kell elvégezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Kutatási módszerek Képzés

Ezután választhat négyet (félévenként kettőt) a választható modulok* listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Társasági jog a gyakorlatban
 • Nemzetközi Kereskedelmi Jog
 • Nemzetközi emberi jogi törvény
 • Nemzetközi Büntetőjog
 • Orvosi jog és etika
 • Érdekképviseleti és ügyvédi készségek**
 • Polgári és büntetőper**
 • Közvetítés és alternatív vitarendezés**

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye

** Ha ebben a három modulban eléri az 55%-ot vagy a felett, és sikeresen befejezi a mesterképzést, mentesül az egyetem BPC kiválasztási eseménye alól.

Feltételek 5-6 (részmunkaidős)

 • Szakdolgozat a választható modul egyik tárgykörében.

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulokat három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas tanfolyami feladattal értékelik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is.

Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget biztosít az Ön által választott szakterület tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Mivel az LLM-et személyre szabhatja úgy, hogy az Ön érdeklődésére és igényeire összpontosítson, saját struktúrája van, és különböző értékelésekkel rendelkezik.

tanfolyam részletei

A Master of Laws (General) azoknak készült, akik rugalmasságra vágynak a modulok és a szakdolgozat témájának megválasztásában tanulás közben. A programterv azt jelenti, hogy az Ön számára legfontosabb szempontok alapján választhat modulokat. Függetlenül attól, hogy konkrét karriercélja van, vagy tiszta élvezetből tanul, a Master of Laws (General) program lehetővé teszi a diploma maximális ellenőrzését.

Amikor nálunk tanulja az LLM Master of Laws (általános) szakot, akkor:

 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és oktatásra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.

Lehetősége lesz kiválasztani négy választható modult, amelyek érdeklik Önt, valamint befejezni egy szakdolgozatot, amely lehetővé teszi, hogy független kutatások révén feltárjon egy olyan területet, amely az Ön választható moduljainak egyikéhez kapcsolódik. Gyakorlati jogi ismereteket sajátíthat el az elemzés és a kritikai értékelés terén, valamint számos átadható készség, például kutatási és prezentációs készségek.

Rugalmasan felépített tanfolyamunkat képzett jogászok, valamint kutatásra és oktatásra összpontosító oktatók tartják, szakértelmüket és tapasztalataikat az osztályterembe hozva, hogy olyan valós betekintést nyújthassanak Önnek, amely felkészítheti Önt a jog gyakorlati alkalmazására.

A programba való általános bevezetőn kívül kéthetes bevezető is zajlik, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon joghallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a diákok, akiknek diákút vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyami követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanulmányunkkal (LPC) történő tanulásra.

Figyelem: Hongkongi tanfolyamainkra még nem lehet jelentkezni. Ha többet szeretne megtudni a hongkongi tanulásról, kérjük, regisztrálja érdeklődését még ma.

Az Iskoláról

Kérdések