Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Corporate Governance - Részmunkaidő
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Corporate Governance - Részmunkaidő

24 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 10 500 GBP belföldi, London; 9500 GBP belföldi, nem londoni; 14 000 GBP nemzetközi, London; 12 000 GBP nemzetközi, nem londoni; 9500 GBP online

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM International Corporate Governance - Részmunkaidő

A Master of Laws (LLM) egy posztgraduális diploma, amelynek célja az akadémiai jogi ismeretek bővítése, különös tekintettel a speciális érdeklődési területekre. Ez a kurzus kifejezetten a jogi és nem jogi végzettséggel rendelkezők számára készült, akik jogi mesterképzést szeretnének szerezni. Ez a kurzus kifejezetten a nemzetközi vállalatirányítás gyakorlati ismeretének fejlesztésére összpontosít. Ha érdekel készségkészletének fejlesztése annak érdekében, hogy jobban megértse, hogyan befolyásolják a vállalatok működését és működését globális szinten, akkor ez a kurzus nagyszerű módja annak, hogy növelje tapasztalatait és eszközöket biztosítson elérje karrier ambícióit.

A törvény összefüggéseiben

Szerezzen alapvető mélyreható ismereteket és betekintést a választott jogterületre, és értse meg a jogi szabályok jelentőségét, ahogyan azokat a való világban alkalmazzák.

Rugalmas tanulás

A program felépítése rendkívül rugalmas. Megtervezheti saját diplomáját Pathway , amely megfelel Önnek, és megfelel karriercéljainak, legyenek azok bármilyenek is.

Tantárgy szakértői tanítják

Korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint olyan kutató és oktató oktatók oktatják, akik a jogi gyakorlatra, nem csak az elméletre összpontosítanak.

Tanfolyam felépítése

Feltételek 1-4 (részmunkaidős)

Kéthetes bevezető: A nem jogi hallgatók számára ez magában foglalja az angol és walesi jog kötelező bevezetését, amelyet az első modulok megkezdése előtt kell elvégezni.

A következőket fogja teljesíteni:

 • Nemzetközi Vállalatirányítás
 • Kutatási módszerek képzés (az 1-4. feltételek teljes időtartama alatt)

Ezután választhat hármat a választható modulok* listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Társasági jog és megfelelőség
 • Vállalatirányítás a gyakorlatban
 • Nemzetközi Kereskedelmi Jog

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

5. és 6. feltételek (részmunkaidős)

 • Értekezés a nemzetközi vállalatirányítás témaköréből

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulokat három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas tanfolyami feladattal értékelik.

Valamelyik egyesült királyságbeli egyetemen (vagy előzetes egyeztetés alapján jóváhagyott tengerentúli központban) jelen kell lenni minden vizsgához, beleértve az online tanulást is. Az online tanulás alapértelmezett egyetemi helyszíne London.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a vállalatirányítás egy speciális területének tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

Szerkezet

Ez a kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

tanfolyam részletei

Ezt a kurzust azért fejlesztették ki, hogy részletesen feltárja a nemzetközi társaságok viselkedésének meghatározásához bevezetett szabályok, irányelvek és ellenőrzések típusait, valamint ezen intézkedések tervezett eredményét. Olyan területekre terjed ki, mint a vállalatirányítás különböző modelljei, a konvergencia- és útfüggőségi elméletek, a vállalatirányítási kódexek harmonizációja és a globális vállalatirányítás jövője. Kitér továbbá a cégtitkár szerepére, az igazgatóságra, az igazgatóság és részvényesei közötti kapcsolatra, a nyilvánosságra hozatalra és az elszámoltathatóságra. A nemzetközi vállalatirányítás azonosításának, beállításának és fenntartásának gyakorlati áttekintése azt jelenti, hogy képes lesz gazdagítani ismereteit és készségeit ezen a területen, olyan tapasztalt szakemberek támogatásával, akik valós példákat mutathatnak be a tanultak kontextusba helyezéséhez.

Amikor nálunk tanulja az LLM nemzetközi vállalatirányítást, akkor:

 • Tanítsák a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és oktatásra összpontosító akadémikusok.
 • Fókuszáljon a jogi gyakorlatra, ne csak az elméletre.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerségek előnyeit.
 • Ismerje meg a jogi technológiát, ha kiválasztja a jogi technológiai modulok tanulmányozását.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét

A program díjhoz kötött modulja (Nemzetközi Vállalatirányítás) célja, hogy a nemzetközi vállalatirányítást kontextusba helyezze, lehetővé téve Önnek, hogy megtanulja, hogyan kell komplex elméleti koncepciókat alkalmazni a valós ügyfélhelyzetekben, és átfogó betekintést nyújtani a mechanikába. nemzetközi vállalati működésről.

A Nemzetközi Vállalatirányítás modulon kívül lehetősége lesz kiválasztani három másik választható modult is, amelyek érdeklik Önt, valamint olyan szakdolgozatot is készíthet, amely lehetővé teszi a nemzetközi vállalatirányításhoz kapcsolódó terület felfedezését független kutatások révén.

A programba való általános bevezetőn kívül kéthetes bevezető is zajlik, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon joghallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A disszertációra való felkészülés elősegítése érdekében egy sor kötelező és további választható kutatási módszertanfolyamot tanulmányozni fog az első ciklusban.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a diákok, akiknek diákút vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyami követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek, amelynek tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Hogyan kell alkalmazni

 • A tanfolyamra közvetlenül az egyetemen lehet jelentkezni.
 • Ez a kurzus nem választható a Jogi Gyakorlati Tanulmányunkkal (LPC) történő tanulásra.

Figyelem: Hongkongi tanfolyamainkra még nem lehet jelentkezni. Ha többet szeretne megtudni a hongkongi tanulásról, kérjük, regisztrálja érdeklődését még ma.

Az Iskoláról

Kérdések