Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM bevándorlási törvény – teljes munkaidőben
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM bevándorlási törvény – teljes munkaidőben

12 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Távoktatás, Az egyetemen

* 12 500 GBP belföldi, London; 11 350 GBP belföldi, nem londoni; 17 500 GBP nemzetközi, London; 15 100 GBP nemzetközi, nem londoni; 11 350 GBP online

Bevezetés

Az új Master's in Law programcsomagunkból származó LLM-eink olyan jogi és nem jogi végzettségűek számára készültek, akik szeretnék felfedezni a jog egy adott, speciális területének gyakorlati alkalmazását. Tanuljon szemtől szemben vagy online.

LLM bevándorlási törvény

A Master of Laws (LLM) bevándorlási jogban* egy posztgraduális diploma, amelyet jogi és nem jogi végzettségűek számára terveztek, hogy bővítsék tudományos jogi ismereteiket. Ez a nemzetközileg elismert mesterkurzus készségeket ad a bevándorlási jog terén való előrehaladáshoz, és Pathways nyithat meg a barrister, a solicitor, a bevándorlási ügyvéd, a bevándorlási tanácsadó és sok más karrier előtt.

tanfolyam részletei

Az LLM bevándorlási törvény egy innovatív, rugalmas program, amely mélyreható ismereteket nyújt a bevándorlási jogról a gyakorlatban. Ez a kurzus olyan kérdéseket tár fel, mint a brit állampolgárság, a honosítás és a regisztráció, valamint a menedékjog iránti kérelmek, a kitoloncolás és az adminisztratív kitoloncolás. Más témákra is összpontosít, mint például az illegális munkavégzés, a bérleti díj, valamint a bevándorlási politikával és döntésekkel kapcsolatos emberi jogi kihívások. Ennek az LLM-nek a befejezése után rendelkezni fog azzal a készségekkel, hogy kritikusan értékelje ezeket a területeket, majd gyakorlati javaslatokat adjon szilárd érvekkel a megoldásokhoz.

Amikor velünk tanulja az LLM bevándorlási törvényt, akkor:

 • Kutasson és kritikusan értékelje az Egyesült Királyságban alkalmazott bevándorlási jog kulcsfontosságú elméleteit, fogalmait és alapelveit.
 • Ismerje meg azt a kontextust, amelyben a bevándorlási törvény működik, és kölcsönhatásba lép más területekkel, például a gazdasággal és a politikával.
 • Taníthatják a téma szakértői, korábbi és jelenlegi gyakorló szakemberek, valamint kutatásra és tanításra összpontosító akadémikusok.
 • Használja ki a cégekkel, szabályozó hatóságokkal és akkreditáló testületekkel kialakított stratégiai partnerség előnyeit, amelyek tájékoztatják programunkat.
 • Javítsa foglalkoztathatóságát azáltal, hogy fontos átadható készségekre tesz szert, és karriercsapatunkkal feltérképezi karrierjét.
 • Erősítse meg hálózatát – lépjen kapcsolatba más diákokkal, oktatókkal és iparági szakemberekkel nemzetközi szinten, és keressen lehetőségeket a jövőbeni elhelyezkedésekre és munkalehetőségekre.
 • Növelje kereseti potenciálját – a 2020-as diplomások munkaerő-piaci statisztikái szerint a posztgraduálisok átlagosan 7000 fonttal keresnek többet, mint diplomás társaik.
 • Előzze meg a versenyt – szerezzen mélyreható ismereteket érdeklődésének megfelelő témában, és váljon szakterület szakértővé, amely versenyelőnyt biztosít a munkaerőpiacon.
 • A foglalkoztatott posztgraduális hallgatók 94%-a magasan képzett szakmában dolgozott 15 hónappal a diploma megszerzése után (2019/20-as Graduate Outcomes adatok).
 • Készüljön fel a jogi technológia jövőjére – tanulmányozza a jogi technológia moduljait, és nyerjen betekintést a jog e feltörekvő területébe.

Tanfolyami követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell az Egyesült Királyságban szerzett bachelor diplomával bármely tárgyból 2:2 vagy magasabb arányban, vagy ezzel egyenértékű képesítéssel. A nem jogász hallgatóknak kötelező kéthetes bevezetőt kell teljesíteniük, amely lefedi az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit, kivéve, ha igazolni tudják egy LLB (vagy azzal egyenértékű) vagy legalább 3 jogi modul sikeres elvégzését, amelyek legalább 80 QCF kredit értékűek. tartalmaznia kell - angol jogrendszert, szerződési jogot és kártérítési jogot.

Felhívjuk figyelmét, hogy a belügyminisztérium szabályozása miatt azok a diákok, akiknek diákút vízumra van szükségük ahhoz, hogy nálunk tanuljanak, nem tanulhatnak online, és csak személyesen tanított modulokat választhatnak.

Tanfolyam felépítése

1. és 2. feltételek (teljes munkaidő)

A programba való általános bevezetőn kívül kéthetes bevezető is zajlik, amely az angol jogrendszer kulcsfontosságú alapelveit tartalmazza. Ez kötelező a nem jogi hallgatók számára, de nyitva áll azon hallgatók számára is, akik Anglia és Wales jogának alapjaiban szeretnének felfrissíteni. Ez minden olyan hallgató számára hasznos lenne, aki jelentős szünetet tartott a jogi oktatásban.

A kötelező modulok a következők:

 • Bevándorlási törvény
 • Kutatási módszerek A szakdolgozat előkészítését segítő képzés

Ezután választhat három*-ot a választható modulok listájából, amelyek olyan modulokat tartalmaznak, mint például:

 • Nemzetközi emberi jogok
 • Családi törvény
 • Nemzetközi közjog

*Minden választható modul a rendelkezésre állás függvénye.

3. félév (teljes munkaidő)

 • Bevándorlási jogi értekezés.

Tanfolyami információk

Értékelés

A modulok értékelése három órás láthatatlan írásbeli vizsgával vagy 4500 szavas kurzusfeladattal történik.

Minden értékelés online történik.

A disszertáció modul értékelése egy szakdolgozat (15 000 szó) benyújtásával történik, és lehetőséget ad a bevándorlási jog egy speciális területének tartós, mélyreható és intenzív vizsgálatára és elmélkedésére.

szerkezet

A kurzus innovatívan rugalmas felépítésű, speciális értékelésekkel, amelyek elősegítik a hatékony tanulást.

A Master of Laws programok tanulásának és tanításának megközelítése túlnyomórészt tanulóközpontú. Minden tanított modul több egységre van felosztva, amelyeket a Felkészülés, bevonás, megszilárdítás módszerrel mutatunk be.

Felkészülés: ez az összes olyan munkát jelenti, amelyet a tanulónak el kell végeznie, mielőtt részt vesz a megfelelő workshopon. A hagyományos előadások tartalmai rövid, körülbelül 10 perces, falatnyi részletben kerülnek bemutatásra, hogy jobban lekössék a modern hallgatót. A hallgató felkészülésének részeként irányított önálló kutatás és olvasás várható.

Engage: ez az egység interaktív eleme. Ez lehet egy személyes workshop, egy szinkron online workshop vagy egy aszinkron online tevékenység.

Konszolidáció: ez az egység utolsó részét jelenti, és a hallgatók közvetlenül az Engage tevékenységük után, vagy a modul átdolgozásának részeként használhatják az egységgel kapcsolatos ismereteinek ellenőrzésére.

Az Iskoláról

Kérdések