Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC) - részmunkaidős nap
The University of Law Postgraduate Programmes

Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC) - részmunkaidős nap

22 Months

Angol

Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Az egyetemen

* Belföldi: 12 900 GBP-tól; Nemzetközi: 12 900 GBP-tól

Bevezetés

Ha jogi vagy GDL diplomával rendelkezik, és ügyvédi képzést szeretne végezni, három lehetőséget kínálunk, beleértve a jogi, üzleti és menedzsment okleveles LPC oklevelet, hogy készen álljon az üzleti életre.

 • Minősíts egy LPC-t, azzal a lehetőséggel, hogy MSc vagy LLM diplomát szerezhetsz külön költség nélkül
 • Fejlessze kereskedelmi tudatosságát, kritikai gondolkodását és a szükséges szakmai készségeket, hogy felkészítse Önt az ügyvédi lét kihívásaira
 • A választható tantárgyak széles választékával szabja kurzusát az Ön érdeklődési körébe tartozó speciális területekhez
 • Tanuljon LPC-t mesterképzésben, és jogosult lehet posztgraduális diákhitelre

Egyértelműen az Ön jövőbeni foglalkoztathatóságára összpontosítva minden eddiginél jobban bízunk az Ön sikerében, és felajánljuk LPC foglalkoztatási ígéretünket. Szerezzen munkát kilenc hónapon belül, különben díjának 100%-át visszaadjuk: a díjak 50%-át készpénz-visszatérítésként, valamint a díjak 50%-át jóváírásként bármely további tanfolyamra.

A 2017/18-as teljes munkaidőben, az Egyesült Királyságban, LPC-ben végzett hallgatóink 95%-a a kurzus sikeres elvégzését követő tizenöt hónapon belül biztosított munkát vagy továbbtanulást a Graduate Outcomes adatok alapján.

Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC) - részmunkaidős nap

Az LPC a szakképzett jogtanácsossá váláshoz szükséges képzés utolsó szakmai szakasza. Az LPC-t minősítő jogi diploma vagy más elismert képesítés sikeres elvégzése után tanulja meg. LPC-nkkel lehetősége van arra, hogy személyes szükségleteinek leginkább megfelelő részmunkaidőben tanuljon. Ezt az útvonalat úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legjobb felkészülést kínálja a jogi gyakorlatra. Azokra a készségekre összpontosítunk, amelyek a munkaadókat leginkább érdeklik, így Ön a jogi gyakorlatban az élet valóságára való felkészülés közben bővítheti tudományos ismereteit.

Tanfolyamkövetelmények

Ahhoz, hogy elfoglalhassa helyét az LPC-nkon, meg kell felelnie a Jogi Gyakorlati Tanfolyam (LPC) megkezdésére vonatkozó, a Solicitors Regulation Authority (SRA) által meghatározott követelményeknek – lásd alább. Ezen alkalmassági követelmények be nem tartása azt jelenti, hogy az Egyetemnek nincs más lehetősége, mint lemondani a kurzuson való helyet.

Ha Ön nem EGT-tag, akkor vízumra is szüksége lesz a tanfolyam teljes időtartamára – lásd alább a vízumkövetelményeket.

Jogi Egyetem LPC kiválasztási kritériumok

 • Tudományos profil és teljesítmény, általában legalább egy tényleges vagy előre jelzett másodosztályú kitüntetéses jogi diploma vagy GDL/CPE/MA Law*
 • Megfelelő angol nyelvtudás a tanfolyam sikeres elvégzéséhez – lásd alább az angol nyelvi követelményeket
 • Bármilyen különleges körülmény, amelyet a pályázatában feltárt

Tudományos vagy egyéb referenciák

*Ennek a követelménynek a következők valamelyike teljesül: A) Jogi végzettség megszerzése. A jogi diplomának meg kell felelnie bizonyos tudományos követelményeknek, hogy jogosult legyen. Ennek magában kell foglalnia a jogi ismeretek hét alapjában – közjog, I. kötelezettségek (szerződések), II. kötelezettségek (jogellenes károkozás), büntetőjog, földjog, részvény- és trösztök, valamint az Európai Unió joga – megfelelő értékelést. További útmutatás arra vonatkozóan, hogy mi a minősítő jogi végzettség; vagy B) Közös szakmai vizsga (CPE)/Jogdiploma (GDL)/MA Jog letétele, valamint jogi, MA jogi vagy hasonló, például CILEX diploma megszerzése.

A Jogi Egyetem teljes mértékben megfelel az esélyegyenlőségre vonatkozó jogszabályoknak, és aktívan támogatja az ügyvédi szakmán belüli sokszínűséget. Felvételi eljárásunk tisztességesen jár el, és célja, hogy a hallgatók a lehető legjobban kihasználhassák tehetségüket. Arra biztatjuk, hogy a lehető leghamarabb tájékoztasson bennünket bármilyen speciális követelményről. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megbeszéljük, hogyan tudunk megfelelni az Ön igényeinek.

A tanfolyam kezdetéig teljesítenie kell az összes alkalmassági követelményt – ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy nem csatlakozhat a tanfolyamhoz. Ha úgy gondolja, hogy ez gondot jelenthet (például ha későn érkezett az értékelési eredmény), kérjük, mielőbb lépjen kapcsolatba a felvételi szervezettel.

Leendő ügyvédjelöltek

Az SRA a közelmúltban konzultált a rendeleteinek számos javasolt módosításáról, beleértve a hallgatók felvételére vonatkozó jelentkezési kötelezettség eltörlését és az LPC megkezdése előtt a képzési szakasz jóváhagyását.

Ha képzési szerződést ajánlottak fel Önnek, meg kell győződnie arról, hogy a Solicitors Regulation Authority (SRA) ellenőrizte az Ön „karakterét és alkalmasságát” ügyvédnek lenni.

Ennek végrehajtása legalább hat hónapig tarthat, ha:

 • Elkövetett bizonyos bűncselekményeket
 • Tudományos bűncselekmény elkövetésében találták bűnösnek
 • Súlyos pénzügyi problémái voltak (például csőd, egyéni önkéntes megállapodások vagy megyei bírósági ítéletek)
 • Kedvezőtlen szabályozási megállapítások tárgyát képezték
 • Bármilyen más magatartást tanúsított, amelyet nem várnánk el egy ügyvédtől (például tisztességtelen, erőszakos vagy diszkriminatív viselkedés)

Kérjük, tekintse meg az SRA 2011. évi alkalmassági tesztet további információkért, és töltse ki a jogosultsági kérelmet, ha bármilyen problémáról tájékoztatnia kell őket.

Ha nincs mondanivalója az SRA-nak, akkor értesítheti őket erről, amikor Ön és munkáltatója értesíti őket a képzés megkezdéséről.

Ha az SRA döntését nem erősítik meg az LPC kezdési dátuma előtt, folytathatja a tanfolyamot, de ezt saját pénzügyi kockázatára teheti. Ha bármilyen aggálya van a karakterrel és az alkalmassággal kapcsolatban, forduljon az SRA-hoz.

Előzetes tanulás akkreditálása

Ha korábban tanult egy BVC-t vagy BPTC-t, mentesülhet az LPC bizonyos elemei alól. További információért látogasson el az SRA webhelyére, és lépjen kapcsolatba felvételi csapatunkkal.

Angol nyelvi követelmények

Ha az Egyesült Királyságon kívül szerzett diplomát, és nem „többségében angolul beszélő országból” származik, kérjük, küldje el az egyik jóváhagyott angol nyelvi teszt hitelesített másolatát.

EU-jog önálló modul

Ha az alapjául szolgáló jogi diplomája nem tartalmazta az EU-jog modult, egy további modult kell tanulnia az LPC előtt.

Ez az önálló online modul biztosítja az LPC elvégzéséhez szükséges további képzést, és megadja az LPC tanulmányozásához szükséges készségeket és ismereteket.

Hogyan kell alkalmazni

 • Már megnyílt a jelentkezés erre a tanfolyamra.
 • Részidős tanulásra közvetlenül nálunk jelentkezhet.

tanfolyam részletei

Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC)

LPC-nk a lehető legjobb felkészülést kínálja az ügyvédi gyakorlatra. Az Egyesült Királyság egyik leghosszabb ideig tartó LPC szolgáltatójaként a tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a jogi szakmában dolgozók elvárásainak, és jelenleg a 100 legjobb ügyvédi iroda közül több mint 90-nel dolgozunk együtt. Célunk, hogy teljes mértékben felkészítsük Önt az ügyvédjelölti életre.

Egyértelműen az Ön jövőbeni foglalkoztathatóságára összpontosítva úgy alakítottuk ki LPC-nket, hogy segítsünk Önnek javítani karrierkilátásaiban azáltal, hogy elsajátítja azokat az alapvető szakmai készségeket, amelyeket a legális munkaadók keresnek. Kiscsoportos műhelyekben fog tanulni, amelyeket szakképzett jogászok tanítanak, akik széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, és online tanulási forrásokon keresztül, amelyek lehetővé teszik, hogy bármikor, bárhonnan hozzáférhessen tananyagaihoz.

Karrierközpontú tanfolyamunk segít a kereskedelmi tudatosság, a kritikus gondolkodás és a jogi munkaadók által keresett szakmai készségek fejlesztésében. Ez az oka annak, hogy a nappali tagozatos LPC hallgatók esetében 95%-os foglalkoztatási rátát alkalmazunk*. A választható modulok széles választékával pedig valóban személyre szabhatja kurzusát az Ön speciális érdeklődési területeihez.

Amikor nálunk tanulja az LPC-t, a következőket kapja:

 • A tanulás karrierközpontú megközelítése, a kereskedelmi tudatosság, a kritikus gondolkodás és a jogi munkaadók által keresett szakmai készségek fejlesztése
 • MSc jogi, üzleti és menedzsment vagy LLM szakmai jogi gyakorlatban felár nélkül, és jogosult lehet posztgraduális diákhitelre
 • Személyre szabott kurzuslehetőségek, amelyek megfelelnek az Ön speciális érdeklődési területeinek a választható tárgyak széles választékán keresztül
 • Rugalmas tanulás – válasszon országos telephelyünkön való tanulást nappali, részmunkaidős, nappali, esti és hétvégi kurzusok, valamint online tanfolyami lehetőségek közül
 • Hozzáférés a díjnyertes karriertámogatáshoz, amely segít Önnek a képzési szerződés iránti kérelmeiben több mint 3000 pro bono lehetőséggel, amint elfogadja a helyét

Az LPC tanulmányozásának két szakasza van. Az első négy kötelező modul elvégzését foglalja magában; a második lehetővé teszi, hogy fókuszált modulok közül válogatjon, attól függően, hogy milyen érdeklődési köre van, és a kurzus melyik verzióját tanulja.

Tanfolyam felépítése

1. szakasz

 • Bevezetés a szakmai gyakorlatba (a modulon belüli szakmai magatartás 15 kreditet jelent)
 • Üzleti jogi és gyakorlati ismeretek és készségek (30 kredit)
 • Vitarendezési ismeretek és készségek, beleértve a büntetőpereket (30 kredit)
 • Ingatlannal kapcsolatos ismeretek és készségek (30 kredit)

2. szakasz

Válasszon hármat*:

 • Haladó bűnöző
 • Advanced Real Estate
 • Banki és adósságfinanszírozás
 • Kereskedelmi vitarendezés
 • Reklám jog
 • Versenyjog
 • Munkaügyi törvény
 • Családi törvény
 • Bevándorlás
 • Biztosítás
 • Szellemi tulajdon
 • Fúziók és felvásárlások
 • Személyi sérülés és klinikai gondatlanság
 • Privát ügyfél
 • Közvállalatok

*Elérhetőség igény, menetrend és hely függvényében

Tanfolyami információk

Értékelés

Egy sor értékelésen keresztül értékelték. Beleértve a szóbeli értékeléseket az interjúk és az érdekképviselet, a nyílt könyves és a zárt könyves vizsgák terén.

Ha úgy dönt, hogy az LPC-t mesterképzéssel tanulmányozza, akkor írásos jelentéssel és szóbeli stílusértékeléssel is értékeljük.

Szerkezet

Minden egyes LPC-tanulmányozási lehetőségünknek megvan a maga felépítése, amelyekhez különböző értékelések tartoznak.

Adjon hozzá egy ingyenes mesterképzést

Ahelyett, hogy beiratkozna az alap LPC-re, inkább az alábbi mesterfokozatú képesítések egyikére iratkozzon fel, amelyek többletköltség nélkül állnak rendelkezésre.

LPC MSc jogi, üzleti és menedzsment szakon

Ha egy vállalati/kereskedelmi fókuszú ügyvédi irodánál vagy munkáltatónál szeretne dolgozni, vagy ha érdekli az üzleti élet kereskedelmi és jogi szempontból történő megértése, LPC MSc-ünk felvértezi a szükséges kulcsfontosságú jogi ismeretekkel és készségekkel. hogy sikeresen dolgozzon a jogi gyakorlatban, és határozott üzleti fókuszt biztosít, amely lehetővé teszi, hogy jobban megértse ügyfelei üzleti gyakorlatát.

A két további MSc modul a következő:

1. Jog és Üzlet

Oktatott modul, amely a következő témákat öleli fel:

 • A gazdaság, az üzleti környezet és a globalizáció
 • A Város működése
 • Menedzsment
 • Pénzügyi elemzés
 • Vállalati pénzügyek
 • Üzlet fejlesztés
 • Stratégia

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jog és az üzleti élet sok számítást igényel, ezért alapszintű matematika szükséges.

2. Esettanulmány projekt

Egy üzleti alapú esettanulmány-projekt, amely egy önálló tanulási kutatási modul, amely a Jog és Üzleti téma egyes témáira és témáira épül.

LPC LLM szakmai jogi gyakorlatban

Alternatív megoldásként, ha szeretné, hogy mélyebben érdeklődjön a jog valamely szakterülete iránt, és nyitva tartsa lehetőségeit, LLM-ünk megfelel az Ön igényeinek. Sikeresen fejezze be az LPC-t egy választott extra választható tárgygal, vagy egy jogi és üzleti modullal és egy szakmai gyakorlati kutatási jelentéssel, és megkapja az LPC LLM-t a szakmai jogi gyakorlatban.

Ha csak az LPC-t akarod tanulni

Ha úgy dönt, hogy nem vállalja sem az MSc-t, sem az LLM-et, továbbra is beiratkozhat az LPC-re Masters díj nélkül. Posztgraduális oklevelet adnak ki a szakmai jogi gyakorlatból, és továbbra is teljesítette a képzési követelmények szakmai szakaszát.

Az LPC-út az ügyvédi minősítéshez

Még tanulhatom az LPC-t?

Továbbra is folytathatja az LPC-útvonalat, hogy ügyvédi minősítést szerezzen, ha 2021. augusztus 31-ig befejezte, elkezdte, elfogadta az ajánlatot vagy befizette a vissza nem térítendő letétet az alábbiak valamelyikére:

 • A Graduate Diploma in Law (GDL) / a közös szakmai vizsga
 • MA törvényünk
 • Jogi gyakorlati tanfolyam (LPC)
 • Elismert képzési időszak (más néven képzési szerződés)

Minősített jogi végzettséghez (QLD) és mentesítő jogi végzettséghez (ELD), például az LLB-nkhöz, 2021. szeptember 21-ig be kell fejeznie, megkezdenie, elfogadnia egy ajánlatot vagy be kell fizetnie egy vissza nem térítendő előleget.

A legtöbb esetben a QLD, ELD és CPE esetében a vonatkozó kurzusnak legkésőbb 2021. december 31-én kell elkezdődnie.

Ha már megkezdte a minősítő jogi diplomát, a GDL-t vagy a képzési szerződést, 2032. december 31-ig átmeneti rendelkezések vannak érvényben annak érdekében, hogy a jelenlegi módokon ügyvédi minősítést szerezzen, mindaddig, amíg a képzések továbbra is elérhetőek.

Fontos információ

Előrehaladás nappali tagozatos GDL és MA joghallgatók számára

Ha 2021 szeptemberében kezdte meg nappali tagozatos jogi diplománkat (GDL) vagy jogi mesterképzésünket (MA Law), akkor szeptemberben jogosultnak kell lennie az ügyvédi gyakorlat (BPC) vagy a jogi gyakorlati tanfolyam (LPC) megkezdésére. 2022. a tanfolyam sikeres elvégzése után.

Kérjük, vegye figyelembe: Ha vízumra van szüksége az Egyesült Királyságban való tanuláshoz, és tovább szeretne lépni valamelyik egyetemi szakképzésünkre, kérjük, tekintse meg az Egyesült Királyság vízumkövetelményeit tartalmazó oldalunkat a Student Route vízum igénylésével kapcsolatos információkért.

Az Iskoláról

Kérdések