Keystone logo
The University of Greenwich LLM nemzetközi és kereskedelmi jog
The University of Greenwich

LLM nemzetközi és kereskedelmi jog

London, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 150 / per year *

Az egyetemen

* főállású nemzetközi| otthon 11 000 GBP évente; részmunkaidős nemzetközi 3025 GBP 30 kreditenként | otthon 1850 GBP 30 kreditenként

Bevezetés

Nemzetközi és kereskedelmi jogi LLM-ünkkel többet megtudhat a nemzetközi közösséget szabályozó jogi keretről és a globális piacokat körülvevő jogi kérdésekről.

A világkereskedelem – és az azt körülvevő jogi keret – ismerete soha nem volt még fontosabb. Ezen a tanfolyamon túlmutat a nemzeti joghatóságokon, és megbirkózik a nemzetközi közjog és a nemzetközi kereskedelmi jog kérdéseivel.

Tanulmányozhatja a három jóváhagyott Pathways egyikét, vagy követheti a nem jóváhagyott Pathway . A három támogatott Pathways a következő: Üzleti emberi jogok és környezetvédelem; Szellemi tulajdon; és Óceánjog és politika. A jóváhagyás megszerzéséhez (tanulmányai megkezdése után) a következőkre lesz szüksége: jóváhagyást kell szereznie a tanulmányozáshoz; és szerezzen jóváhagyást – majd fejezze be – a szakdolgozatot, amelynek a jóváhagyással kapcsolatos területre kell vonatkoznia; harmadszor pedig tanulmányozza a kötelező, 30 kredites modult*, amely a jóváhagyáshoz kapcsolódik. (*Az Ocean Law & Policy esetében a jóváhagyáshoz kötelező modul a „Tengerészeti védelem törvénye: haditengerészet és a tengeri jogállamiság”; a szellemi tulajdon esetében a jóváhagyáshoz kötelező modul a „Szellemi tulajdonjog”; és az Üzleti Emberi Jogok és Környezetvédelem esetében a jóváhagyáshoz kötelező modul az „Üzleti emberi jogok és környezetvédelem”.) Ha a támogatott Pathways bármelyike felkeltette érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba az LLM csapattal a [email protected] e-mail címen. .uk teljes információért, beleértve az egyes jóváhagyások kötelező és választható moduljainak részleteit, valamint a kurzus általános felépítését.

LLM-hallgatóként tanfolyami feladatokon, előadásokon és szakdolgozatokon keresztül értékelik Önt, így a készségek széles skáláját sajátíthatja el.

Mit kell tudni erről a tanfolyamról

  • Az LLM a nemzetközi közösséget alátámasztó jogra és jogi keretekre, valamint a kereskedelmet és a globális piacokat érintő jogi kérdésekre összpontosít.
  • A Common Law alapítványaival nem rendelkező tengerentúli hallgatóknak a Common Law Foundations képzésben kell részt venniük az 1. félév választható 15 kredites kurzusa helyett.
  • Ha LLB-t tanult Greenwichben, és bármilyen modult vett fel egyetemi szinten, vagy Pro Bono gyakorlatot szerzett, akkor nem veheti át ugyanazt a modul(oka)t újra LLM-re.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések