Keystone logo
The University of Edinburgh Online Nemzetközi kereskedelmi jog és gyakorlat, LLM (online tanulás)
The University of Edinburgh Online

Nemzetközi kereskedelmi jog és gyakorlat, LLM (online tanulás)

Online

1 Years

Angol

Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24 700 / per year *

Távoktatás

* a 2023/24

Bevezetés

The University of Edinburgh Jelenleg a 16. helyen áll a világranglistán a QS World University Rankings 2022-ben.

Ennek a programnak az a célja, hogy mélyebben megértse a nemzetközi kereskedelmi jog gyakorlati működését. A programon belüli kurzusok számos témakörben vizsgálják a kereskedelmi jog kortárs kérdéseit, amelyek célja, hogy felvértezzék Önt a jog, az elmélet és a politika alapos megértésével, valamint a jog gyakorlatának megértésével.

A globalizáció és a technológiai fejlődés az áruk és szolgáltatások nemzetközi kereskedelmének, a nemzetközi befektetéseknek és a globális pénzügyi piacok fejlődésének jelentős növekedéséhez vezetett. Ezzel párhuzamosan a nemzetközi kereskedelem világában jelentős fejlődés tapasztalható a kereskedelmi tevékenység nemzeti és nemzetközi szintű szabályozásában, valamint viták esetén a nemzetközi peres és választottbírósági eljárásokban.

Ez az LLM célja, hogy segítsen megérteni azt a nemzetközi kontextust, amelyben a vállalkozások jelenleg működnek. A program a nemzetközi kereskedelmet manapság meghatározó fejleményekre adott jogi válaszokra összpontosít, mivel az ügyvédeknek és az üzleti életben dolgozó szakembereknek egyre inkább a hazai jogon túlra kell tekinteniük, hogy nemzetközi üzleti igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő megoldásokat találjanak.

Online tanulás

Online tanulási programjaink teljes egészében online, virtuális tanulási környezeten keresztül valósulnak meg. A tanulás és a tanítás „aszinkron módon” történik. Ez azt jelenti, hogy rugalmasan bejelentkezhet az Ön számára megfelelő időpontokban és helyeken, elmondhatja véleményét és válaszolhat másoknak, és továbbra is megőrizheti a közösség érzését diáktársaival az időzónákon keresztül.

Rangsorok

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanterv

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések