Keystone logo
The UK College of Business and Computing (UKCBC)

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Bevezetés

Az UKCBC-ről

The UK College of Business and Computing (UKCBC) egy londoni székhelyű felsőoktatási szolgáltató. A nyitás óta célunk az volt, hogy segítsünk szakmai értéket adni minden diáknak, aki velünk tanul. Előadóink éves tapasztalattal rendelkeznek magas színvonalú tanítással, és minden kurzust fejlesztettek ki annak érdekében, hogy a hallgatók megismerjék az általuk választott szakma sikeréhez szükséges készségeket. Adaptív, barátságos intézmény, amely gondoskodik diákjaink igényeiről.


Tanfolyamaink

A 2001-es nyitás óta számos tanfolyamot vezettünk be a hallgatói testület igényeivel együtt. Keményen dolgoztunk annak érdekében, hogy kutassuk, mely tanfolyamok befolyásolják a diákok szakmai életét. A különböző partnerekkel, mint például a Bath Spa Egyetemmel dolgozunk olyan tanfolyamokat, amelyek mind a gyakorlati, mind az akadémiai ismereteket tanítják, amelyeket a tanulóknak maguknak kell maguknak adniuk a munkaerőbe. A UKCBC-nél velünk való tanulás révén garantált egy átfogó, karrier-orientált oktatás.


Campusunk

2018 elején megnyitjuk az új Dubai campust; Az első tanfolyamok 2018 februárjában kezdődnek. Hat egyetemünk van Londonban - Holborn (London központja), Oxford Street (angol nyelviskola London központjában), Wentworth House (Gants Hill, Kelet-London), Lords House (Gants Hill, Kelet-London), Cricklewood (Északnyugat-London) és a Park Royal (nyugati London). Minden egyetemet létrehoztak a diákok optimális munkakörülményeinek biztosítására.


Elhelyezkedés

A Dubaiban található új egyetemünk a Dubai Nemzetközi Akadémiai Városának szívében található. A 19.000 négyzetméteres campus mindössze 20 percnyi autóútra fekszik a Dubai nemzetközi repülőtértől és 30 percre a város főbb tevékenységközpontjától.


Eredményeink

A közelgő Dubai campus mellett a közelmúltban megnyitottuk a Holborn és az Oxford Streetet is (az Oxford Street ága, az angol angol főiskola akkreditálta a brit tanácsot), amely London központját öleli fel. Holborn campusunk a vadonatúj kitüntetési fokozatot (a Bath Spa Egyetemmel együttműködve) ad otthont.

A 2017-es Országos Diákfelmérés (NSS) 93% -os teljes tanulói elégedettségi minősítést kapott. Az új kormány által vezetett tanítási kiválósági keretrendszer (TEF) részeként ideiglenes díjat is kaptunk. A Minőségbiztosítási Ügynökség felülvizsgálata után pozitív eredményt értünk el a felsőoktatási szolgáltatók kategóriájában (HER).

Válaszul a diákok igényeire a felsőfokú képzési programokra, a Bath Spa Egyetemen két kitüntetett top-up szakot fejlesztettünk ki. Továbbra is folytattuk a partnerségünket a New City College-al (korábban Redbridge College), és több hallgatói pénzügyi angol (SFE) megoldást tudunk biztosítani az UKCBC diákok számára.

Helyszínek

  • Dubai International Academic City, Block 10, Second Floor, 345036, Dubai

  • London, Egyesült Királyság

Kérdések