Keystone logo

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

A logo

Bevezetés

Minden, amit hallani és kérdezni szeretett volna a Skoltech-ről VALÓS IDŐBEN. Találkozzon a Skoltech képviselőivel, válaszoljon kérdéseire, és készen áll arra, hogy virtuálisan felfedezze campusunkat.

Meghívjuk a STEM háttérrel rendelkező hallgatókat és diplomákat, akik érdeklődnek a mester vagy Ph.D megszerzése iránt. tanulmányokat végez a Skoltech Online Nyitott ajtóin. Áttekintést kap az elérhető programokról és a tananyag felépítéséről, a Skoltech híres oktatóiról, a karrierlehetőségekről, a hallgatói életről az egyetemen és az egyetemen kívül, és még sok minden mást. Ezenkívül megkapja a felvétel részleteit, és lehetőséget ad arra, hogy bármilyen kérdést feltegyen a jelentkezési folyamattal kapcsolatban.

A Skoltech legjobb szakértői előadást tartanak az érdeklődési körüknek szentelve, és segítenek abban, hogy a Skoltech hallgatója legyél.

További részletek az itt található linken találhatók

A Skoltech egy nemzetközi posztgraduális kutatás-központú egyetem, amelyet világhírű tudósok csoportja alapított 2011-ben. A Skoltech tanterve a technológiára és az innovációra összpontosít, és 10 technológiai szakterületen kínál mesterképzéseket. A hallgatók szigorú elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek, saját kutatási projekteket terveznek, szakmai gyakorlaton vesznek részt és vállalkozói készségeket szereznek angol nyelven. A kar jelenlegi kutatókból áll, akik nemzetközi akkreditációval és eredményekkel rendelkeznek.

A Skoltech integrálja az orosz tudományos kiválóság hagyományát a legjobb gyakorlatokkal a világ minden tájáról. Kombinálja az alaptudományt a vállalkozói szellemmel és az innovációval. Ez a megközelítés, kiegészítve a nemzetközi légkörrel, világszerte elismert professzorokkal és tudósokkal Oroszországból és külföldről, tökéletesen felszerelt laboratóriumokkal, valamint a társadalommal és az iparral való szoros integrációval, lehetőséget nyújt a hallgatóknak világszínvonalú felsőoktatás megszerzésére, valamint széleskörű karrier- és üzleti kilátásokra.

Jelentkezzen a Nature Index legjobb 100 fiatal egyetemének egyikébe. A Skoltech MSc és Ph.D. programok :

 • Haladó számítástechnika
 • Fejlett gyártási technológiák
 • Adat tudomány
 • Energia rendszerek
 • A tárgyak internete és a vezeték nélküli technológiák
 • Élettudományok
 • Anyagtudomány
 • Matematikai és elméleti fizika
 • Ásványolaj-mérnöki
 • Photonics és Quantum Materials
 • Űrkutatási és mérnöki rendszerek

Ami azt teszi, hogy Skoltech különbözik más egyetemektől, a rendkívüli környezet, amely az MSc tanulmányait a legfontosabb mérföldkőnek tekintheti:

 • Oktatás: Előadások és gyakorlati órák világhírű szakértők. A diákok különféle tanfolyamok közül választhatnak saját képzési programjukból
 • Tudomány: A tudomány szilárdan be van építve az oktatási folyamatba: minden hallgató saját kutatási projekteket végez
 • Valós élettapasztalat: Ipari merítést biztosítunk: 8 hetes szakmai gyakorlat a vezető ipari vállalatoknál, ahol a hallgatók tudásukat és készségeiket cselekvéssé alakítják
 • Vállalkozás: Kiegészítjük az akadémiai képzést egy üzleti tanfolyammal, amely tippeket ad az ötletek és kutatási eredmények kereskedelmi forgalomba hozatalához
 • Mobilitás: Hallgatóink több mint egyharmada részt vesz különféle akadémiai mobilitási programokban, gyakornokként vagy kutatóként dolgozva az MIT-ben, a Harvard Egyetemen, a Szingapúri Nemzeti Egyetemen, a Calgary Egyetemen és más vezető nemzetközi egyetemeken.
 • Globális környezet: 40 országból érkező hallgatók, professzorok és a nemzetközileg elismert laboratóriumok és egyetemek kutatói. Angolul tanítunk.
 • Élet: ha beiratkoztál, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy nagy nemzetközi konferenciákon részt vegyen, részt vegyen tudományos és hallgatói versenyeken, és dolgozzon saját projektjein és kezdeményezésein.
 • Tanulói csomag: A Skoltech hallgatók havi ösztöndíjra jogosultak, 40 000 RUR-ról (kb. 550 EUR) és egészségbiztosításból.

Pályakezdőink úgy alakítják saját jövőjüket, hogy az ipar, a tudomány és az üzleti élet számos karrierlehetőségéből választanak

 • Tudomány: Landing Ph.D. pozíciókat és folyamatos kutatást folytat vezető orosz és nemzetközi kutatóintézeteken
 • Iparág: Különböző ágazatokban a leszálló szakemberek pozíciói, amelyek a matematikai és elméleti fizika alapvető ismereteit igénylik
 • Üzembe helyezés: Egy vállalkozás elindítása önmagában vagy a Skolkovo innovációs ökoszisztéma segítségével széleskörű szakértői csoporttal, partnerekkel, tanácsadókkal és befektetőkkel

A Skoltechben az oktatás ingyenes. A hallgatók elkészíthetik egyéni tanulási terveiket, és bármely területről választható kurzusokkal és projektekkel egészíthetik ki a kötelező tudományterületet. A kutatás a tanulmányi folyamat szerves része.

Charles Belina, USA: „A Skoltech-nél tanultam, mert ez lehetővé tette számomra, hogy világszínvonalú oktatást kapjak, miközben egy idegen országban éltem meg. Semhol máshol nem tudtam volna élni azon álmommal, hogy külföldön éltem egy olyan kozmopolita városban, mint Moszkva, miközben egy felső egyetemen tanulok. A Skoltech ösztönzi az együttműködést és a csoportos projekteket, és tanítja hallgatóit, hogy hozzanak létre hatást; ez azt jelenti, hogy megtanulja, hogyan hozhat létre valamit, amelyet az emberek használhatnak.

Shreya Santra, India: Úgy döntöttem, hogy a Skoltechnél folytatom a mesterképzésemet, amikor megtudtam, hogy ez az újonnan létrehozott intézet hogyan küld pozitív hullámokat a nemzetközi tudományos közösségen keresztül. A Skoltechben rendelkezésre álló tapasztalt oktatók és fejlett kutatási létesítmények nagyon vonzóak minden mérnökhallgató számára. A Skoltech környezete rendkívül barátságos és motiváló, és a nemzetközi hallgatók könnyen alkalmazkodhatnak a moszkvai élethez.

Adeniyi Adebayo, Ghána: "Az elmék, a szívek és a kezek! A Skoltech segít újra felfedezni az igazi tanulást: tapasztalati jellegű, és minden szempontból vonzza az elmédet, beleértve a szívet és a kezeket is. Ez egy átalakító élmény, és az út minden részét imádtam . "

Helyszínek

 • Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Kérdések