Keystone logo
The Sheffield College

The Sheffield College

The Sheffield College

Bevezetés

A The Sheffield College fantasztikus kapcsolat van a világ minden tájáról származó nemzetközi hallgatókkal. Angol nyelvtanfolyamainkat különféle képességekre kínáljuk (kezdőtől haladóig), és a 4 hetes intenzív üléssorozatoktól egész évig tartó tanulmányi programokig terjednek. Akár fejleszteni szeretné beszélgető angol nyelvét, akár IELTS képesítést szeretne, így további tanulmányokat folytathat, van egy igényeinknek megfelelő tanfolyam. Oktatóink teljes mértékben képzettek, és további mérföldet tesznek, hogy sikeresek legyenek a kurzusán.

Sheffield híres, hogy barátságos város, rengeteg kulturális és sporttevékenységgel rendelkezik, és ez igaz a The Sheffield College is! Mindig van valami, amiben részt lehet venni, az 5-oldalas focimeccsektől az osztályos kirándulásokig a kulturális forró pontokig, például Chatsworth, York és Manchester.

Rólunk

A hallgatók úgy dönthetnek, hogy az egyik fogadó családunknál maradnak, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy teljesen belemerüljön a brit életmódba és tisztázza angol nyelvtudását! Alternatív megoldásként bérelhet szállást a közeli lakócsarnokban az egyedi hallgatói élmény érdekében.

Akár 12 hétig, akár 12 hónapig itt tartózkodunk, biztosak vagyunk benne, hogy imádni fogja a The Sheffield College .

Tekintse meg üdvözlő videónkat, hogy többet megtudjon arról, hogy mit tudunk itt ajánlani!

Helyszínek

  • Sheffield

    City Campus, Granville Road, S2 2RL, Sheffield

    Kérdések