Keystone logo

The Realistic Trader

A logo

Bevezetés

Mi a The Realistic Trader ?

Mi vagyunk a virágzó közösség több ezer pozitív gondolkodású egyének, akik megtanulják, kereskednek, nőnek és szocializálódnak. Főként a Crypto piacon történő biztonságos kihasználásra összpontosítunk, és 2017-ben a Siam kriptográfiai figyelmeztetései több mint 4 millió fontot tettek ki közös nyereségében.

Crypto pénznemek

Ne hagyja ki az életének legnagyobb lehetőségét ...

Egyszerűen fogalmazva, az egyik legjobb "buy, hold

Valójában ez az első alkalom, amikor 1694-től kezdődően egy új fő eszközosztály jött létre a világ számára, amikor a Bank of England először államkötvényt bocsátott ki! Ez 323 évvel ezelőtt! Ennek kapnia kell némi elképzelést arra vonatkozóan, hogy milyen ritka, hogy képesek legyenek befektetni a fel nem használt, szűz területekre.

Ismerje meg Siam Kidd-ot

The Realistic Trader

Ki az a Siam Kidd? Ő egy teljes munkaidőben működő befektető / kereskedő, 7 nyereséges üzlet tulajdonosa, és megtanulta, hogyan kereskedjen egyszerűen kemény próba és hiba révén. Azt mondja: "Valószínűleg a legrosszabb kereskedő volt a bolygón az első 6 év során, folyamatosan elvesztettem a pénzt, mielőtt a dolgok következetes lettek volna. Az embereknek nem kell ugyanazt a szart csinálni, mint én ...

The Realistic Trader : tanulni, kereskedni, szocializálni, nőni

Helyszínek

  • 9 Church Rd, Blofield, Norwich NR13 4NA, , Norwich

Kérdések