Keystone logo
The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

The Proofreading Academy

Bevezetés

Ismerje meg a professzionális próbanyomatot

A korrektúra-akadémia korszerű korrekciós technikákat tanít minden dokumentumtípushoz. Bemutatjuk, hogyan lehet tökéletesíteni a munkahelyi dokumentumokat, sőt, akár az életért is.

Az online kurzusunk a következőket tanítja:

 • Üzleti, tudományos és kreatív szövegek szerkesztése
 • A Microsoft Word programban rendelkezésre álló eszközök segítségével hatékonyan kinyomtathatja
 • A különböző szabványos angol nyelvű nyelvjárásokkal kapcsolatos hibák elkerülése

Korrektúra kurzus bontása

Valószínűleg sok különböző kurzust kutatott. De melyik az Ön számára megfelelő?

Interaktív, személyre szabott és barátságos tandíjat kínálunk egy kis csapattól. Erőnk a megközelíthetőségünk és a diákjainkkal való gondoskodás. Mivel az összes oktatónk szabadúszó-olvasóként is elindult, tudjuk, hogyan érzi magát, és szeretné segíteni az első lépések megtételében professzionális korrektorként.

Ha egy oktatónkkal szeretne hívást tartani, hogy megvitassuk a tanfolyamot vagy az életet szabadúszóként, mindig szívesen beszélünk Önnel.

Íme, amit kínálunk a kurzusunkban:

 • Interaktív gyakorlatok
 • Személyes visszajelzés a tanároktól
 • Ingyenes Skype-tanulmány
 • Korrektúra-hozzárendelések
 • Felhasználói fórum
 • Egy átfogó tanfolyam
 • Munkavégzés a tanfolyam befejezéséhez

Tanfolyam tartalma és leírása

A korrektúra-akadémia korszerű korrekciós és szerkesztési technikákat tanít minden helyzetben. Akár teljes kezdő vagy egyszerűen szeretné élesíteni a korrektúrát, a tanfolyam segíthet felismerni a potenciálját.

A helyesírás, a nyelvtan és az írásjelek hibáinak helyesbítése a különböző írási és hivatkozási stílusok kezeléséhez, a Proofreading Academy a szakmai életben és a saját dokumentumok megírásakor használható készségeket ad. A Microsoft Word hatékony használatára is kiterjed.

Legalább 30 órányi képzést nyújtva a Proofreading Academy magában foglalja a teszteket és gyakorlati feladatokat, valamint egy oktatási szolgáltatáshoz való hozzáférést, hogy jobban megfelelhessünk az Ön igényeinek (minden felhasználó jogosult ingyenes 30 perces Skype-hívásra az egyik oktatónkkal) . A tanfolyamot úgy tervezték, hogy saját tempójával saját idejében tanulhasson, az aktuális modulokkal, beleértve a következőket:

1. Szerkesztés és korrektúra: Bevezetés

Áttekintés a szakmai szerkesztésről és a korrektúráról.

2. A Microsoft Word alapjai

Útmutató a Track Changes és más létfontosságú korrekciós eszközök használatához a Microsoft Word programban.

3. Gyakori helyesírási hibák

A helyes helyesírási hibák helyesbítése és javítása a dokumentumokban.

4. Közös nyelvtani hibák

Hogyan lehet kijavítani a különböző típusú dokumentumok nyelvtani hibáit.

5. Általános írásjel-hibák

A vesszők, a teljes leállások és az egyéb írásjelek helyes használata.

6. Egyéb gyakori hibák

Hogyan javíthatók a latin terminológiával, rövidítésekkel, számhasználattal és tőkésítéssel kapcsolatos hibák (többek között).

7. Korrektúra a gyakorlatban: stílus

A dokumentum szerkesztésének alapjai a helyes írási stílus biztosítása érdekében.

8. Korrektúra a gyakorlatban: akadémiai korrektúra

A tanulmányi dokumentumok mélyreható megvizsgálása, az egyetemi tanulmányoktól kezdve az újságcikkekig és a doktori értekezésektől.

9. Akadémiai korrektúra: hivatkozások és hivatkozások

Az akadémiai írásban használt főbb hivatkozási rendszerek áttekintése és azok a hibák, amelyekkel a lektorok találkozhatnak a hivatkozások és hivatkozások kezelése során.

10. Formázás a Microsoft Word programban

A Microsoft Word-ben lévő dokumentumok formázásának, valamint a dokumentumok egyszerűbb szerkesztésének és szerkesztésének néhány további funkcióját.

11. Végleges korrektúra-értékelés

Lehetőség, hogy megmutassuk, mit tanultál! Két korrektúra-tesztet és egy formázási tesztet fogsz végezni, amelyekhez részletes oktatói visszajelzést kapsz. Ha 80% -os vagy annál magasabb pontszámot kap, azonnal felajánl egy szabadúszó szerepet a Proofed Inc. számára.

Mindössze annyit kell tennie, hogy befejezd a regisztrációt, és végigmenned az egyes modulokat, befejezed a modul végi lektorálási gyakorlatot és teszteket, hogy továbblépj a következőre (néhány középmodul gyakorlattal és vetélkedéssel együtt, hogy tesztelj magad arról, hogy mit tanultál, ahogy megy. A kurzus végén végső korrektúra is van.

A feliratkozás után hat hónap áll rendelkezésére a tanfolyam befejezéséhez (lásd a további információk feltételeit). Ha elkészült, akkor teljes mértékben képes lesz arra, hogy szakszerűen elkezdhesse szerkeszteni és kinyomtatni a dokumentumokat. Még tanácsot adunk arra, hogy hogyan lehet munkát találni szabadúszóval!

A Proofreading Academy-t a Proofed Inc. fejlesztette ki. A kurzus megalkotásakor a professzionális korrektorok és szerkesztők kollektív tapasztalataira támaszkodtunk, és úgy gondoljuk, hogy többet kínál a tanulóknak, mint bármely más, a mai napon rendelkezésre álló korrektúra és szerkesztés e-learning tanfolyam.

Ha bármi mást szeretne tudni a korrektúra-akadémiáról, lépjen kapcsolatba velünk.

Helyszínek

 • Suite 30, 101 St Mark’s Pl, 10009, New York

Kérdések