Keystone logo
© Eva Dang
The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

The Open College of the Arts

Bevezetés

A mi történetünk

The Open College of the Arts 1987-ben alapította Michael Young, Lord Young of Dartington, számos polgári központú és oktatási kezdeményezés hajtóereje, mint például a Fogyasztók Szövetsége, a Nemzeti Bővítési Főiskola és a Nyitott Egyetem.

Young eredeti elképzelése az volt, hogy a nagyközönség számára lehetőséget biztosítson arra, hogy távoktatási képzettséggel, előzetes képesítések és korlátozások nélkül minőségi művészeti kurzusokat vegyen fel. Látta az OCA-t az emberek életének átalakításának eszközeként, lehetőséget adva nekik és készségeiknek, hogy kifejezzék kreatív tehetségüket szakmai művészek irányítása alatt. Ezek az értékek még mindig élnek.

Ma az OCA egy virágzó oktatási jótékonysági szervezet, amelynek jótékonysági célja a művészeti oktatásban való részvétel bővítése. Évente több mint 2000 diák tanul a kreatív és képzőművészeti tanfolyamokon és fokozatokon nyílt tanulással. Az OCA stratégiát a kuratórium határozza meg. Központjaink egy korábbi borkóstolási helyszínen találhatók Barnsley-ben, South Yorkshire-ben, és minden tutorunk otthonaikból vagy stúdiókból dolgozik.

Az OCA a Kreatív Művészeti Egyetem tagja

A Kreatív Művészetek Egyeteme (UCA) az Egyesült Királyság egyik vezető szakosodott egyeteme, amely Angliából délkeleten öt egyetemen kínál művészeti, építészeti, kommunikációs, formatervezési és médiatanfolyamokat. Diplomások közé tartozik Zandra Rhodes, Karen Millen és Tracey Emin.2016. november 1-jén a The Open College of the Arts a Kreatív Művészeti Egyetem részévé vált. Ez az egyesülés 2010-ben létrejött szoros munkakapcsolatra épült.

A diákegyesület (OCASA)

Amikor beiratkozik, az OCA Student Association (OCASA) részévé válik, aki a hallgatók hangjaként működik. A kollégium komolyan veszi a diákok képviseletét. Az OCASA elnöke részt vesz fórumainkon, így a diák hangja a legmagasabb szinten hallható.

Helyszínek

  • Barnsley

    Redbrook Business Park Wilthorpe Road, S71 1ET, Barnsley

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések