Keystone logo
The Ohio State University Moritz College of Law Master of Laws (LLM) program
The Ohio State University Moritz College of Law

Master of Laws (LLM) program

Columbus, Amerikai Egyesült Államok

9 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline *

13 Aug 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

* Ezek a határidők az őszi félévre vonatkoznak. Június 1-je a külföldi hallgatók számára és július 15-e a belföldi hallgatók számára.

Bevezetés

Karrierorientált tanterv

A Moritz College of Law karrier-orientált tantervet biztosít hallgatóinak. A fő joggyakorlati területeken (például társasági jog, peres eljárások, vitarendezés, munka- és munkajog, valamint szellemi tulajdonjog) és tapasztalati tanulási kurzusok (például Mediációs Klinika , Jogalkotási Klinika és Közérdekű ) kombinált kínálatával Externship program , perbeli bírósági versenyek ,) A Moritz alapvető ügyvédi készségekkel és valós munkatapasztalattal látja el az LLM jelölteket, amelyek megfelelnek a globális jogi piac igényeinek.

Rugalmas diplomával a Moritz LLM-hallgatói megtervezhetik saját tantervüket, amely a legjobban megfelel karriercéljaiknak, akár úgy , hogy több mint 100 kurzus közül választanak kurzusokat az Egyesült Államok, a transznacionális és nemzetközi jog összes főbb területén, vagy a hat akadémiai koncentráció egyikére összpontosítanak. amelyek a globális piac fő jogi gyakorlati területeire összpontosítanak.

LLM-JD transzfer

A Moritz LLM-hallgatóinak lehetőségük van a JD-programra az LLM-program befejezése után. A legtöbb LLM diplomával szerzett kredit átvihető a JD programba. Ennek eredményeként az LLM-JD transzfer hallgatók csak két év múlva fejezik be a JD programot. LSAT teszt nem szükséges.

LLM hallgatói támogatás

A Moritz-i tanév gazdagodik a Jogi Főiskola és az Ohio Állami Egyetemen elérhető források és hallgatói támogatási szolgáltatások széles skálájával, beleértve az egyéni tudományos tanácsadást, karrier-tanácsadást, mentorprogramot, mentális egészségügyi és wellness-programokat. , Faculty Resource Advisors és LLM-JD Buddy program. Karrier- és szakmai fejlesztési programjaink segítenek felkészíteni az LLM hallgatókat a diploma megszerzése utáni álláskeresésre az OPT időszakban (OPT - Opcionális gyakorlati képzés - lehetővé teszi az F-1 vízum hallgatók ideiglenes foglalkoztatását a diploma megszerzése után legfeljebb 12 hónapig jogi vonatkozású munkakörökben, legalább heti 20 óra vagy teljes munkaidő).

Felkészülés ügyvédi vizsgára

A Moritzban az LLM hallgatók a New York-i ügyvédi vizsgán tesztelt összes tárgyból, valamint sok más ügyvédi vizsgán vehetnek részt az Egyesült Államokban, például Ohióban, Kaliforniában, Massachusettsben, Texasban és Washingtonban. Az LLM-hallgatók olcsó kereskedelmi ügyvédi felkészítő tanfolyamot is kapnak a THEMIS-től, az egyik legnagyobb országos ügyvédi szakvélemény-szolgáltatótól, valamint ügyvédi vizsga-információkat és workshopokat a jogi egyetemen a tanév során. Ez az ügyvédi vizsgára felkészítő tanfolyam segít nekik felkészülni a fent felsorolt ügyvédi vizsgákra.

Ideális Diákok

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Rangsorok

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Felszerelés

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések