Keystone logo
© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Bevezetés

The Ohio State University Moritz College of Law a világ egyik nagy oktatási intézményének szerves része. Az 1891-ben alapított, és következetesen Ohio állam legmagasabb rangú jogi karának számító Moritz College of Law az ország egyik kiemelkedő közjogi iskolájává nőtte ki magát, és a világ egyik legelismertebb jogi karává nőtte ki magát.

Az 1891-ben alapított, és következetesen Ohio állam legmagasabb rangú jogi karának számító Moritz College of Law az ország egyik kiemelkedő közjogi iskolájává nőtte ki magát, és a világ egyik legelismertebb jogi karává nőtte ki magát.

A hozzávetőleg 570 diákból és több mint 50 oktatóból álló kollegiális közösség Moritz szigorú tudományos programjáról, világszínvonalú oktatóinak úttörő kutatásairól, a tanítás és a szakmai képzés iránti mély elkötelezettségéről, valamint a jövő vezetőinek fejlesztéséről ismert.

A főiskola több mint 11 000 öregdiákja központi szerepet játszik országos hírnevében. A diplomások között vannak Ohio Legfelsőbb Bíróságának bírái, szövetségi fellebbviteli és kerületi bírósági bírák, amerikai szenátorok, amerikai képviselők, kormányzók, ügyvédi irodák ügyvezető partnerei, bármilyen méretű ügyvédi irodában, a Fortune 500 vállalat vezérigazgatói, az ország jogi egyetemeinek professzorai, valamint kiemelkedő ügyvédek magánpraxisban, állami szolgálatban és közérdekű ügyvédi irodákban.

A Moritz College of Law szerves része az Ohio State University-nek, amely az Egyesült Államok egyik legjobb és legnagyobb állami egyeteme. Az Ohio State University-t szintén beválasztották az Egyesült Államok legjobb állami egyetemi kampuszai közé. Az Ohio State University országosan ismert főiskolai futballcsapatáról, a Buckeyesről.

Moritz Jogi Főiskola küldetései

  • Arra törekszünk, hogy a hallgatókat szigorú elemző készségekre tanítsuk, segítsük őket a jog és a jogi folyamatok megértésének fejlesztésében, valamint szakmai megítélésük javítását dinamikus és innovatív tanulási környezeten keresztül azzal a céllal, hogy kiemelkedő jogi szakemberekké váljanak, akik képesek segíteni és javítani a társadalmat.
  • Betekintést nyújt a jog és a jogi intézmények egyénekre és közösségekre gyakorolt hatásába, és szorgalmazza az emberek és a társadalom jólétét javító törvénymódosításokat.
  • Hozzájáruljon szakértelemhez a nyilvános beszélgetésekhez és kezdeményezésekhez, amelyek a jog és az igazságszolgáltatás javításához vezetnek Ohióban, a nemzetben és a világban.

Helyszínek

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Kérdések