Keystone logo
The New School

The New School

The New School

Bevezetés

Bevezetés

A The New School (CPE) továbbképzése és szakmai képzése szakterületük csúcsán dolgozó szakemberek tanfolyamait és programjait kínálja minden korosztály számára. A CPE kiterjeszti The New School progresszív oktatási megközelítését a dolgozó szakemberekre, vállalkozókra és vezetőkre az integrált tudományágak és az együttműködésen alapuló problémamegoldás ötvözésével, és magával ragadó, transzformatív tapasztalatokat biztosít. Az Egyesült Államok első számú tervezőiskolájaként számon tartott Parsons School of Design vezetésével oktatóink és iparági szakértőink átadják azt a kritikus szakértelmet, amelyre a hallgatóknak szükségük van ahhoz, hogy alkalmazkodjanak a folyamatosan fejlődő világhoz, és fejlődjenek abban.

Tanúsítványprogramok

A szakmai előmenetel ugródeszkája, a Parsons-tanúsítvány egy akkreditált egyetemtől származó bizonyítvány, amely rugalmas és megfizethető alternatíva a képzési programokhoz. A tanulók előnyt jelentenek a kis létszámú osztályok, valamint az oktatókkal és társaikkal való közvetlen interakció, saját tempójú, online formátumban, amelynek középpontjában a projektalapú tanulás áll. A két-nyolc kurzus hosszúságú bizonyítványok két évnél rövidebb idő alatt készülnek el, egyes esetekben egyetlen félév alatt. Jelentkezés nem szükséges. Előfordulhat, hogy a hallgatók újak a művészetben és a tervezésben, vagy beiratkozhatnak készségeik bővítése és portfóliójuk megerősítése érdekében; sokan tapasztalataikat teljesen új karrierekben és vállalkozói lehetőségekben kamatoztatták.

Vezetői oktatás

Vezetői oktatási kínálatunk a Parsons School of Designból és annak iparágvezető szakértelméből merít a tantervi innováció, az együttműködési módszerek, valamint a technológia és a kísérletezés úttörő alkalmazásai terén, hogy élvonalbeli interdiszciplináris tapasztalatokat biztosítsanak. Míg más vezetői programok a „befektetés megtérülésére” összpontosítanak, a Parsons Executive Education a „Return on Design”-val vezet, amely a tervezést kihasználva javítja a teljesítményt, növeli az ellenálló képességet, új dinamikus ügyfélélményeket teremt, és maximalizálja a növekedést. Végzettségünk, bizonyítványunk és nyílt beiratkozási programjaink lehetővé teszik a vezetők számára, hogy a tervezést mint módszert és gondolkodásmódot a stratégia katalizátoraként, az átalakulás motorjaként és a komplexitás megoldásaként használják fel.

Helyszínek

  • New York, Amerikai Egyesült Államok

Kérdések