Keystone logo

The International Academy Of Osteopathy

A logo

Bevezetés

Azt akarjuk, hogy tanítványainkat biztonságossá, kompetens és független osteopathákká tegyük. Ezért olyan modern kurzusokat kínálunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb tudományos színvonalnak. Jó tudományos alapot állítottunk elő (Evidence-Based Practice - EBP). Diákjainkat mindig széles tudományos ismeretek alapján kell cselekedniük.

Minőség. Innováció. Felértékelődés. Tisztelet. Ez az, amit az IAO®-ban állunk.

  • Minőség : Folyamatosan keressük az utakat, hogy még jobbá tegyük a tanfolyamainkat. Ebben fontos szerepet játszanak a mai diákok: részben visszajelzéseik révén javíthatják szolgáltatásaink minőségét.
  • Innováció : Az IAO® folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb fejleményeket (bizonyítékokon alapuló gyakorlat). Évek óta bevezettük a "kevert tanulást" a tananyagunkba. Ez azt jelenti, hogy tanítási módszereink a klasszikus oktatás és az e-tanulás kombinációjából állnak. Ezenkívül továbbra is olyan módszereket keresünk, amelyek révén a bizonyítékokon alapuló gyakorlat modellje még láthatóbbá válik a tanfolyamokon.
  • Értékelés : A csontritkulás fegyelmezettségének nagymértékű elismerése, de munkatársaink, tanáraink és hallgatóink erőfeszítései is.
  • Tisztelet : Nemcsak a diákjaink, tanáraink, asszisztenseink és munkatársaink tiszteletét, hanem a betegek tiszteletét is. Az osteopátia és betege közötti kapcsolat kölcsönös tiszteleten alapul.

Osteopátiás szakma

Az IAO® továbbra is törekszik arra, hogy növelje az osteopathiás szakma tudományos természetét és az osteopathia szakma elismerését minden országban, ahol képzést szervezünk. E tekintetben létfontosságú a meglévő orvosi szakmákkal való együttműködés.

Szociális cél

A csontritkulás tanfolyamaink mellett szociális célt is kipróbálunk. A Ghentben és Antwerpenben (Belgiumban) működő klinikáinkban mindenkinek lehetőséget kap mindenkinek, hogy élvezze az osteopathiás kezelés előnyeit. A klinikákon a betegeket a végzős hallgatók ingyenesen kezelhetik, természetesen mindig egy képzett oszteopátia felügyelete mellett.

Helyszínek

  • Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

  • Innsbruck

  • Neuss

  • Berlin

Kérdések