Keystone logo
The Interior Design School

The Interior Design School

The Interior Design School

Bevezetés

Akár a belsőépítészet karrierjét szeretné folytatni, akár egyszerűen csak a saját otthonában lévő szobát kívánja újratervezni, az irányadó elvek változatlanok maradnak. The Interior Design School Iris Dunbar 1991-ben alapított The Interior Design School fejlődő és érzékeny stúdióalapú szakképzési programot működtet azok számára, akik kreatív gyakorlattal szeretnének felfedezni. Az iskola etosza, hogy a jelenlegi kortárs belsőépítészetben tanítson diákokat, és tartsa fenn a szoros kapcsolatokat az iparágban, és magas alkalmazottak közötti arányt kínál .

Filozófia

A The Interior Design School tanítási filozófiája egy gyakorló designstúdiót emulál, és magában foglalja a szakmai gyakorlathoz szükséges összes készséget, tantárgyat. Tartalmazza a szabadkézi szerkezetet az építési rajzokhoz, a textíliák világítását és a belsőépítészeti gyakorlat minden szempontját. A tanfolyam tartalmát minden évben felülvizsgálják annak érdekében, hogy az eredmény megfeleljen az iparági szabványoknak. A tanítási folyamat egyéni rövidnadrág programjain alapul, és minden projektet a gyakorlati belsőépítészek bemutatnak és értékelnek.

A stúdió

A stúdió működőképes tervezési gyakorlatot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy releváns és szakmai környezetben működjön. A helyiséget olyan egyedi munkaállomásokkal tervezték, amelyek sok természetes fényt hoznak létre egy inspiráló stúdió létrehozásához . A könyvtár és az előadóterem kiterjedt tervezési és referenciakönyvekkel, mintákkal, katalógusokkal és folyóiratokkal rendelkezik. A diákokat vázlatok, rajzlapok és Apple MacBook Pro számítógépek és megfelelő szoftverek kombinációjával tanítják.

Elhelyezkedés

The Interior Design School London északnyugati részén, a Queens Park Design kerületben , egy virágzó helyi üzleti közösségben található, beleértve a kávézókat, a deliseket és a független üzleteket a közeli Salusbury úton. A területet a tömegközlekedés szolgálja, a 2. zónában a Bakerloo vonalon, és jó összeköttetésben van a szárazföldi vonatokkal, a helyi buszokkal és a torlódási zónán kívül.

Helyszínek

  • Lonsdale Road,22, NW6 6RD, London

Kérdések