Keystone logo

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

A logo

Bevezetés

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw legmagasabb szintű művészeti és formatervezési oktatást kínálja három szinten – Bachelor, Master és Ph.D. Állami egyetem vagyunk, és négy karon oktatunk nappali és részmunkaidőben hallgatókat: Festészet és Szobrászat Kar, Belsőépítészeti és Tervezői Kar, Kerámia- és Üvegtudományi Kar és Grafikai és Médiaművészeti Kar. Főépületünk Wroclaw történelmi részében található, az új épület pedig – az Iparművészeti és Innovációs Központ – egy korszerű épület ultramodern stúdiókkal és létesítményekkel.

A 2019-es és 2020-as tanévben két angol nyelvű programot kínálunk: MFA in Visual Arts tanulmányi programot és Doktori Iskola kutatási programot.

Ezenkívül ingyenes lengyel nyelvű oktatóanyagokat kínálunk minden nemzetközi diákunknak.

A toborzással kapcsolatos további kérdések esetén forduljon a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda munkatársához – Paulina Zaweraczhoz.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg az Európai Szociális Alapból a Tudásoktatás-fejlesztés operatív program III. prioritási tengelye, a Gazdasági és Fejlesztési Felsőoktatás, 3.5 A felsőoktatási iskolák átfogó programjai alprogram keretében.

Helyszínek

  • Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

Kérdések