Keystone logo
The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

The Education University of Hong Kong

Bevezetés

Az EdUHK-ról

The Education University of Hong Kong (EdUHK) egy kormány által finanszírozott felsőoktatási intézmény, amely a tanítás és a tanulás előmozdítására törekszik, a tanárképzéssel és a kiegészítő társadalom- és bölcsészettudományokkal kapcsolatos akadémiai és kutatási programok sokszínű kínálatával.

Az egyetem olyan oktatókat és társadalmi vezetőket nevel, akik intellektuálisan aktívak, szociálisan gondoskodóak és globálisan tudatosak, hogy a változás előmozdítóivá váljanak az általuk kiszolgált közösségekben. Nagy hangsúlyt fektet a kutatási képességekre – kutatásai hozzájárulnak a tudás, a tudományosság és az innováció fejlődéséhez, és fenntartható hatással lesznek a társadalmi fejlődésre és az emberi fejlődésre.

Az EdUHK célja, hogy vezető oktatási egyetem legyen, amely nemcsak Hong Kong, hanem az ázsiai-csendes-óceáni térség számára is hatással van és meghatározza az oktatási tájképet.

Látomás

Az EdUHK tovább erősíti vezető egyetemi szerepünket az ázsiai csendes-óceáni térségben és azon túl is, az oktatási kutatásra, fejlesztésre és innovációra összpontosítva. Az egyetem továbbra is növeli profilunkat és hatásunkat helyi, regionális és nemzetközi szinten magas színvonalú kutatásunk és ösztöndíjunk révén. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiemelkedő és gondoskodó oktatókat és szakembereket neveljünk, akik konstruktívan járulnak hozzá a fenntartható társadalmi és gazdasági fejlődéshez Hongkongban és azon túl.

Küldetés

Az Education-plus szemlélet mellett elkötelezett EdUHK elsődleges küldetése az oktatási innováció irányítása, valamint a tanítás, a tanárképzés és az oktatást kiegészítő tudományágak stratégiai fejlesztésének elősegítése és támogatása kiemelkedő és erkölcsileg felelős oktatók és szakemberek felkészítésével, egyúttal élethosszig tartó tanulásuk támogatásával.

Helyszínek

  • 10 Lo Ping Road, Tai Po, New Territories, , Hong Kong

Kérdések