Keystone logo
The College of Law

The College of Law

The College of Law

Bevezetés

Ról ről

69889_lady-justice-2388500_640.jpg

KÜLDETÉS

The College of Law az ügyvédek szakmai gyakorlatának iskolája. Mi is az ausztráliai gyakorlatban a leggyakrabban alkalmazott gyakorlati képzés.

Küldetésünk az ausztráliai ügyvédi pályafutás elősegítése az innovatív, gyakorlatorientált jogi oktatás és képzés révén.

DIFFERENCIÁJA

The College of Law 1974 óta a gyakorlati jogi oktatás élvonalában van. Több mint 60 ezer diplomás munkatársunk dolgozik az ipar minden területén - és Ausztráliában és Új-Zélandon a jogi képzés egyik legmegbízhatóbb neve vagyunk.

De ami különválasztja egymástól, a jog gyakorlati oldalára és az oktatási programok valódi jelentőségére összpontosítunk.

Több mint 400 munkatárs Ausztráliában és Új-Zélandon - akik többsége gyakorló ügyvédek - a szakmától, a szakmától kezdve dolgozunk.

Ausztráliában a Kollégium egyike azoknak a kevés nem egyetemeknek, amelyek a felsőoktatási minőségi és szabványügyi ügynökség önálló akkreditációs hatóságának státuszát szerezhetik meg.

69891_sydney-opera-house-354375_640.jpg

AUSZTRÁLIA TERMÉKEI OKTATÁSI ÉS MINŐSÉGI STANDARD ÜGYNÖKSÉG ELISMERETT

The College of Law Ausztrál Nagyközönség felsőoktatási és minőségi szabványügyi ügynöksége által elismert önfelügyelő hatóság. Ez azt jelenti, hogy az Akadémia szakterületein belül az ausztrál egyetemre vonatkozó akadémiai normákat, irányítást és minőséget egyaránt elérte.

Új-Zélandon az Akadémiát az Új-Zéland Képesítési Hatóság akkreditálja, amely a Kollégiumot nagyon magabiztosnak ítélte oktatási teljesítményében. Ez a legmagasabb elérhető szint.

69890_city-1283140_640.jpg

ASIA-PACIFIC The College of Law

The College of Law Ázsia-Csendes-óceáni The College of Law és igazgatója, Peter Tritt Kuala Lumpurban, Malajziában található. The College of Law Ázsia-Csendes-óceáni Államiskola 2016-ban alakult meg, hogy kiterjessze az Akadémia ázsiai műveleteit, különös tekintettel az új ASEAN Gazdasági Közösségre. The College of Law Ázsia-csendes-óceáni The College of Law három új joghatósági folyamatot hozott a Főiskola LLM Alkalmazott Jog programjában.

 • ASEAN 6 Határokon átnyúló jogi gyakorlat: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-asean

 • Közös jogi jogi gyakorlat (Új-Zéland): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-common-law-practice

 • Maláj jogi gyakorlat: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialisation-programmes/llm-malaysia

Olyan szakmai fejlesztési programokat is kínálunk, amelyek felkészítik Önt olyan gyakorlati készségekre, amelyekre a joggyakorlat sikeres karrierjének kialakítására és fejlesztésére van szükség. A következő programokat kínáljuk:

 • Nemzetközi jogi angol és szakmai készségek (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programok

 • A folyamatos szakmai fejlesztés (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programok

Helyszínek

 • Sydney

  The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office 2 Chandos Street St Leonards NSW 2065 Australia, , Sydney

 • Auckland

  Level 8, College of Law Centre 3 City Road, Auckland 1010 New Zealand, , Auckland

  • Kuala Lumpur

   The College of Law Asia, Head Office Level 23, Nu Tower 2 Jalan Tun Sambanthan 50470 Kuala Lumpur, , Kuala Lumpur

   • Singapore Online

    Singapore Online, Szingapúr

    Kérdések