Keystone logo

The College of Central London

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük The College of Central London

A képesítések elengedhetetlenek az elismerés és a tisztelet megszerzéséhez. Az Egyesült Királyságból, az EU-ból és a világ minden tájáról érkező diákok Londonban szeretnének tanulni, és filozófiánk az, hogy magas színvonalú oktatást nyújtson olyan környezetben, amely a személyes fejlődés mellett ösztönzi a tudományos eredményeket, miközben élénk város kultúráját és életét élvezi. Találd meg a megfelelő kurzust az Ön számára, és tanulmányi időt kapj az egyetemen. A hallgatóknak 18 éves vagy annál idősebbeknek kell lenniük.

 • Üzleti, számítástechnikai, logisztikai, szállítási és menedzsment tanfolyamok (osztálytermi alapú nappali és esti tanfolyamok / távolság / online / kevert tanulás)
  • Extended Business - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (gyorsított)
  • HNC Business - Pearson BTEC 4. szint (RQF)
  • HND Business - Pearson BTEC szint 5 (RQF)
  • Logisztika és hajózás - ABMA Level 4 (nem szabályozott)
  • Logisztika és Szállítás - ABMA Level 5 (nem szabályozott)
  • Szolgáltatások menedzsment - BIFM Level 3
  • Szolgáltatások kezelése - BIFM Level 4
  • Szolgáltatások kezelése - BIFM szint 5
  • Szolgáltatások menedzsment - BIFM Level 6
  • Pearson BTEC 4. szint HND számítástechnika (RQF)
  • Pearson BTEC 5. szint HND számítástechnika (RQF)
  • Angol specifikus célokra
  • EDSML stratégiai menedzsment és vezetés - BTEC 7. szint (QCF)

A tutorok megfelelő képesítéssel rendelkeznek. A legjobb magániskolák egy része Londonban van. Egyikük vagyunk közülük.

Nagy tanárok

A főorvosokat és a főiskolai tanárokat képesítések és gyakorlati tapasztalatok alapján választják ki, hogy a kollégium jó minőségű, osztálytermi alapú oktatást tudjon nyújtani. Nagy sikert értünk el azok között, akik teljesítenek egy adott kurzust. Az osztályok elég kicsi ahhoz, hogy a tanárok a hallgatókhoz kapcsolódjanak, és elég nagyok ahhoz, hogy élénk légkört teremtsenek.

Megfizethető díjak és finanszírozási lehetőségek

Magántulajdonban tudjuk szabályozni a saját díjstruktúrát, és mindig is a célunk volt, hogy a hallgatóknak minőségi főiskolai oktatásban részesüljenek megfizethető díjak mellett. Saját díjaink ellenőrzése révén arra törekszünk, hogy a diákok értéket kapjanak a pénzért, amikor kiválasztják minket, mint tanulási helyüket.

The College of Central London "A Független Továbbképzésért és Felsőoktatásért Felelős Akkreditációs Tanács akkreditálta".

Az Egyesült Királyságban az oktatás finanszírozására irányuló kormányzati politika legutóbbi változásai különleges finanszírozási lehetőségeket eredményeztek az Egyesült Királyságból és Európából érkező tanulók szakmai és karrierfejlesztési kölcsönök formájában, amelyek főiskolai és egyetemi tanulmányokat folytattak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az információ nem marketing anyag, ezért külön kérdéseket kell tennie a kollégiumon vagy a Directgov weboldalán.

Nemzetközi diákok

A diákok a világ minden tájáról, valamint az Egyesült Királyságból és az EU-ból származnak. A diákok nagy része a brit és az EU diákjai, egy gazdag és változatos diákközösséggel kiegészítve. A nemzetközi hallgatókat az Egyesült Királyság vízumkorlátozásai miatt korlátozhatják, így kihasználhatják a távoktatási lehetőségek előnyeit.

Minden tanuló

Idegenvezetőket szervezünk különleges érdekes helyszínekre, például a Parlamentre, a bíróságokra és a tőzsdére. A helyszíni látogatásokat korábban a Sky központ, a Lloyds épület és a Nemzeti Levéltár kapta. Kirándulások más speciális helyekre a Balti Tőzsdére, a Tilbury dokkokra.

A kollégium létesítményei olyan területeket foglalnak magukban, ahol a diákok szabadidejük alatt tanulmányozhatják vagy pihenhetnek az 5. emeleten lévő kitörési területen. A harmadik emeleten egy teázó is található. Hitel-könyvtári létesítmények is rendelkezésre állnak, és a diákok kölcsönözhetnek könyveket otthon tanulni.

Elhelyezkedés

A kollégium a londoni város üzleti negyedének pénzügyi központja, a híres Tower Bridgest közelében található, és nem messze a Tower Hill metróállomásoktól és a Tower Gateway-től.

Felszerelés

A kollégium létesítményei olyan területeket foglalnak magukban, ahol a diákok szabadidejük alatt tanulmányozhatják vagy pihenhetnek, ahol tea, ahol snackek, forró italok és üdítőitalok állnak rendelkezésre. A hallgatók hozzáférhetnek az internethez és a Wi-Fi kapcsolatokhoz. Hitel-könyvtári létesítmények állnak rendelkezésre, és a diákok kölcsönözhetnek könyveket otthon tanulni.

A főnök szavai

A diákok számára segítséget nyújthatnak a tanulmányaik során felmerülő problémákkal, és arra törekszenek, hogy szoros kapcsolatokat építsenek diákjainkkal a kellemes környezet ösztönzése és fenntartása érdekében. Sok diákunk a következő évben tér vissza egy másik tanfolyamra. Sokan azt ajánlják barátainknak és kapcsolataiknak, hogy tanulmányozzanak velünk.

Alig várom, hogy találkoztunk, amikor úgy döntesz, hogy The College of Central London

Alig várom, hogy találkoztunk, amikor úgy döntesz, hogy The College of Central London .

Üdvözlet mindenkinek!

Nicolas Kailides, igazgató

Küldetésnyilatkozat

Célunk, hogy biztosítsuk a szükséges készségeket és ismereteket, hogy segítsük a tanulókat az akadémiai siker elérésében, lehetővé téve számukra, hogy jó kereseti potenciállal rendelkező álláslehetőségeket keressenek. Tanfolyamaink a gyakorlati elveken alapulnak és a munkáltatók igényeihez kapcsolódnak. Azt is tervezték, hogy az egyetemi hallgatókat megkaphassák. A tanfolyamok magas státusúak és szakmailag elismertek.

Olvassa el véleményeinket:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/

Helyszínek

 • The College of Central London Ltd, Tower Bridge Business Centre, 46-48 East Smithfield, E1W 1AW, London

 • Tower Bridge London, E1W 1AW, UK Online

Kérdések